Jobbat färdigt för idag och kräftskiva ikväll

Har nu jobbat färdigt för idag. Nu ska jag laga två skålar med sallad att ta med tills ikväll. Tänkte dock inte äta upp all sallad själv, tänkte nog bjuda åt de andra också :). Får hoppas på bra väder ikväll då vi ska ha kräftskiva utomhus på en arbetskompis villa. Tyvärr kan inte alla komma, men vi är nog ändå ca 10 stycken som kommer, så blir säkert roligt.
 
För fyra år sedan såg det ut så här på kräftskivan på samma villa:
 
 En regnig tisdag

Får hoppas Molly kryar på sig nu då hon fått diverse mediciner, men hon springer nog ännu flera gånger på wc. Blev också 86 euro fattigare. Nåja, allt för att hon ska bli frisk. Återstår nu bara att ta urinprov på henne...får se hur det ska gå...
 
Idag har jag jobbat 13-21, imorgon 8-15. Imorgon kväll blir det också kräftskiva på en arbetskompis villa, ser framemot det! :)
 
 Den blommar!

Äntligen blommar orkidén. Får se om alla blommor orkar slå ut, jag tvivlar, men vi får se.
 
 Synd om Molly

Hade en skön ledig dag igår, för mig själv. Johnny började jobbet igen. Var och beställde en födelsedagspresent, var en och en halvtimme på gymmet och var via några loppis. Kvällen ägnades åt städning. Känns bra att ha nedrevåningen städad för denna vecka. 
 
Igår kväll märkte vi att Molly sprang på wc ovanligt många gånger, vet inte hur många gånger. Inatt har hon också varit orolig mellan varven och imorse kissade hon i en låda med tidningar. Misstänker att hon har urinvägsinfektion, men veterinären i Smedsby hade inga tider idag på förmiddagen, men fick tid till Saari i Dragnäsbäck 10.15 så får se då vad de säger (och vad det kostar). 
 
 
 
 Just nu i trädgården

 Gårdagen på Lillö

Igår njöt vi av ännu en solig dag på Lillö. Mamma bjöd på mat och Gunvi och Jussi kom också dit. Efter maten for vi ut på en båttur via Replothamn och Replotbron.
 
 
Sedan gick vi i bastun och jag var och simmade. En riktig sommardag!
 
 
Hoppas inte de varma dagarna är slut för i år. Idag ser det dock ut att bli lite svalare.
 
 Bra start på dagen!

Då vi for till Lillö igår satte vi cykeln i bilen. Sen efter Lillö förde Johnny mig till jobbet. I morse cyklade jag alltså hem från jobbet. Tror inte jag cyklat till eller från jobbet så länge vi bott i Voitby...om jag inte minns fel. 16 km blev det. Var riktigt skönt och uppfriskande, kändes inte ens tungt. Bra start på dagen!
 
 
Får se om jag gör om det någon dag...men hellre cyklar jag nog hem från jobbet än till jobbet. Man behöver ju inte ha lika bråttom hem.
 Sköna timmar på vattnet

Igår på eftermiddagen for vi till Lillö. Lagade mat där och sen for vi ut och köra med båten. Körde till Västervik och svängde. Körde också genom en trång "kanal" på sightseeing. Solen sken från en klarblå himmel och det var 26 grader varmt, riktigt skönt och perfekt väder för en båttur.
 
 
Idag ska vi till Lillö igen. Gunvi och Jussi också. Hoppas på en fin och varm dag!
 Auktion i Vörå 27.7.2013

Igår var vi på auktion till Vörå. Auktionen var vid ett fint gammalt hus, som också var till salu, men i ganska dåligt skick. Mest intressant var ju nog att ta sig en titt inomhus.
 
 
Hmm...undrar vem mannen som poserar på tredje bilden ovanför är...Ser precis ut som om han ville vara med på bild...var ju nog huset jag skulle ta foto av :)
 
Blev inga inköp för våran del. Allt blev så dyrt och fanns inte så mycket jag skulle ha velat ha heller.
 
 
 
 Fin plåtburk

På båten över till Stockholm kunde jag inte låta bli att köpa den här fina Iittala plåtburken. 
 
 
Finns ju både koppar, fat och jag vet inte vad i den här serien, men några sådana har jag inte. Måste bara fundera ut ett bra ställe att sätta burken på nu...
 Stockholmsresa sommar 2013 del 2 av 2

På måndagen tog vi tunnelbanan in till Stockholm. Sedan spårvagnen till Nybroplan där vi hoppade på en båt till Sandhamn. Turen ut till ön tog tre timmar, vi körde mellan en hel del öar med fina hus, såg smala sund och fina klippor. 
 
 
På Sandhamn gick vi runt bland alla fina hus och gränder, såg fina segelbåtar, åt varsin glass och njöt av den fina utsikten. Solen sken men det blåste hårt och kallt. 
 
 
På kvällen var vi på Rihannas konsert i Globen. Var en bra konsert!
 
 
Följande dag gick vi i butiker och på kvällen var det dags att ta båten hem igen.
 
 
Tack Stockholm för denna gång, ses säkert snart igen.
 Resans loppisfynd

I Björneborg hittade jag den här fina burken.
 
 
I Sverige såg jag inte så mycket finländskt glas och porslin, men en del fynd gjorde jag. Bl.a. den här ovanliga Arabia kannan.
 
 
Fina skålar för blåbär och smultron kunde jag inte motstå. 
 
 
 Lumpänglar

Igår kväll var vi på en mycket bra teater till Oravais, Lumpänglar hette pjäsen.
.
 
Mycket sevärd pjäs. Tyvärr har de bara någon föreställning kvar och de är alla slutsålda. Hörde dock att de ska visa samma pjäs nästa år, så ni som inte hunnit vara och se på den i år får hoppas på en ny chans nästa år.
 
 Stockholmsresa sommar 2013 del 1 av 2

Vårt mål med Stockholmsresan var att fara på Rihannas konsert på måndagen. Vi tog dock vårt pick och pack och for iväg redan på fredagen för att hinna se lite annat också. Stannade vid några loppis på vägen ner, köpte lite småsaker. Sedan tog vi Siljas Baltic Princess över till Stockholm. Hade bokat sämsta hytten, E-hytt ovanför dansresturangen, men det kändes nog mera som en A hytt för vi hade fönster med havsutsikt och något oljud från resturangen hördes ej. Riktigt bra med andra ord. 
 
 
Följande dag då vi kom fram till Stockholm körde vi via Sigtuna och sedan vidare till Uppsala.
 
 
I Uppsala besökte vi flera olika intressanta utomhusloppis där jag också gjorde flera fynd. Var också lite kulturella och besökte Linnés Hammarby (hans hem) samt flera kyrkor, något slott samt andra fina byggnader.
 
 
Nästa natt sov vi på Fyrishov Camping i Uppsala, ingen höjdare. Var också och simmade till badet bredvid, det var heller ingen hit, dåliga bastun hade de (som vanligt i Sverige). 
 
 
Följande dag besökte vi Gamla Uppsala kyrka samt gravhögarna bredvid.
 
 
Sedan fortsatte vi till Ulva kvarn där det ordnades loppis. Fint ställe och bra priser!
 
 
 
På eftermiddagen körde vi tillbaka mot Stockholm med ett stopp i Täby där det var loppis vid Galoppbanan. Gjorde inga fynd. Följande natt spenderade vi på Bredängs camping utanför Stockholm. På kvällen gick vi ner till stranden för att se på den fina solnedgången.
 
 
Resten av resan får du läsa om imorgon.
 Slut på minisemestern

För de som undrar så har vi idag kommit hem från Sverige. For i fredags och kom till Åbo idag morse. Klockan var dock nästan 17 innan vi var hemma och då var det bara att byta om och hoppa i nästa bil och fara på teater till Oravais.
 
Nu är det nog dags att hoppa till sängs. Blir jobb imorgon 8-15 och sen LEDIG kväll, vilket betyder att packa upp och tvätta...kanske gräset behöver klippas också...nåja, hemma kväll i alla fall. 
 
Bättre uppdatering blir det imorgon kväll.
 
God Natt!Snart höst?

Då säden blir gul känns det som om hösten snart är här. Men inte vill jag ha höst redan, sommaren har ju knappt börjat fastän sommarvädret kommit av sig lite. Hösten börjar enligt mig nog först i september, så vi får hoppas att vi får njuta av sommarvärme ännu i augusti. 
 
 
Några andra hösttecken har jag ännu inte sett, men de kommer väl de också så småningom. Mörkret kommer ju smygande för var dag, så det kommer man ju inte undan. Men mörkret kan ju vara ganska mysigt, speciellt med levande ljus en mörk kväll.
 Första frilandsgurkan

För någon dag sedan kunde vi plocka första frilandsgurkan. Får se hur den smakar.
 
 
Frilandsgurkorna tar över hela odlingslådan, några lökar eller rödbetor syns inte, men de finns nog där under någonstans.
 
 Lila tunika

För en tid sedan hittade jag en fin tunika på loppis. Provade den, men tyckte den var lite dyr för att vara på loppis så köpte den inte. Följande dag måste jag fara och köpa den i alla fall, såg att den var betydligt dyrare i butiken och den var ju bara så fin. 
 
 Whiskas

 Smultron

På Lillö har jag plockat några smultron. Här hemma har vi också en del smultronplantor, men de flesta finns på så dåliga ställen så det är svårt att se om det finns några smultron där. T.ex. på "ängen" invid skogen finns det många smultronplantor, men då det är så högt gräs och annat sly där så är det svårt att hitta bären. 
 
 
Borde nog gå och söka efter lite smultron någon dag. Smultron hör ju nog sommaren till.
 Snart nattjobb

Snart är det dags för nattjobb 18-09. Men före det far jag via gymmet en sväng. Ska bli skönt med lite ledigt igen, på jobb nästa gång först nästa torsdag :). 
 
 
Ha en bra kväll allihopa!
 50 år

Igår firade vi mammas och pappas 50-åriga bröllopsdag med middag vid Nabben. Tur med vädret hade vi!
 
 
Vi kunde sitta utomhus och äta. Det var dock en lång väntan på maten. Först måste vi vänta över en halvtimme innan vi fick beställa något. Sen tog det vem vet hur länge innan de som beställt förrätt fick börja äta. För oss som bara beställde varmrätt blev väntan olidligt lång, men vi överlevde. Inte roligt att sitta nästan två timmar och vänta på att få mat. Kanske man borde ha beställt maten på förhand? Maten var det dock inget fel på, hur gott som helst.
 
 
Vid 21 tiden blev det kallt så vi gick in för att äta efterrätt. Jag hade inte beställt någon efterrätt, men William orkade inte med hela sin chokladkaka så jag fick äta upp resten :). Var precis tillräckligt, jag skulle inte heller ha orkat en hel chokladkaka. 
 
Tack för en trevlig kväll och stort GRATTIS igen!
 
 
 Liten skogspromenad

Var på en liten skogspromenad idag för att se om jag kunde hitta några blåbär. Hittade nog några, men det var inte många. En och annan mygga hittade jag också, eller kanske det var de som hittade mig. Ett moget hallon såg jag, men tar nog en tid ännu innan resten är mogna.
 
 
Nu har vi just ätit grillad ananas med glass, det var smaskens. Får väl fortsätta med gräsklippningen nu, bäst att passa på att klippa då det är lite bättre väder idag.
 
 Alice dagen 2013

Igår kväll firade vi Alice dagen hos Gunvi och Jussi. Vi åt god mat men i år var vi tvugna att sitta inomhus då det var så dåligt väder, men det gick ju nog det också. Efter maten gick vi på en promenad till forsen. 
 
 
Det höll upp då vi gick, men sedan började det regna igen. Typiskt sommarväder men lite väl kallt. Var ändå skönt med lite frisk luft efter flera dagar inomhus.
 En höstlik dag på jobbet

Idag har jag jobbat 7-15 och fått umgås med den här gulliga kissen (och alla klienter också förstås). 
 
 
Ska dock bli så skönt med en ledig dag imorgon. Känns att jag jobbat intensivt den första veckan efter semestern. Dessutom har det varit och är program varje dag/kväll så ska bli skönt med lite "semester" igen över helgen. 
 
Ikväll ska vi fira den traditionella "Alice dagen" på Målarbackan. Synd bara att det är så kallt idag, blir nog att sitta inomhus och äta.
 1-års kalas

Ikväll har vi varit på Isacs 1-års kalas. Man kunde inte missa var kalaset var :).
 
 
Isac fick många presenter, men fick hjälp med att öppna presenterna av både katt och hundar. Vi bjöds på mycket gott, Isac fick tyvärr ingen tårtbit, men han var lika nöjd med ett Mariekex.
 
 
Grattis, grattis!
 
 Ännu fler stenar

Den uppmärksamme som åkt förbi oss har kanske sett att det kommit ännu fler stenar på gräsmattan mot vägen. Frågade Johnny om han ska laga "Stonehenge", men det skulle han inte. Ska nämligen bli en blombänk runt omkring stenarna, i något skede, vet inte när. Vet ju vem som ska rensa den blombänken då (inte jag) :). 
 
 
Just nu ser det kanske inte så fint ut, men blir nog bra bara det kommer lite blommor runt stenarna.Auktion i Västervik och Karkmo 13.7.2013

Igår var det fem stycken auktioner här i trakterna. Jag besökte tre av dem. Började med att fara via Koskö. Där fanns nog mycket fina saker, men var ju förstås intresserad av att se vad de hade på de andra auktionerna, så for vidare till Västervik. Sällan det ordnas auktioner i byn som jag vuxit upp i så måste nästan fara dit bara därför. Fanns inte riktigt så mycket saker där som jag trodde det skulle finnas, men en sak ropade jag in. 
 
 
Fortsatte sedan vidare till Karkmo där Johnny var. Där gick auktionen trögt framåt, men gjorde en del småfynd.
 
 
De här sakerna kom jag hem med:
 
 
Fyra lådor med tidningar från 20-,30-,40- och 1950 talet. Intressant läsning! Tre lådor med gamla flaskor samt en gammal kagg.
 
 En bra dag!

Har varit en riktigt bra dag idag. Var via flera stycken auktioner och gjorde en del små fynd (eller egentligen ingenting jag behövde) :). Har också jobbat 14-22. Bästa kvällen på jobbet på länge. Grillade och åt utomhus med de flesta av klienterna, en riktigt skön kväll. 
 
Imorgon blir det jobb 8-15.30. Bilder från auktionerna kommer imorgon. Nu är det nog tack och godnatt för min del.
 
 Fåglar

 Minigolf i Åminne

Igår efter marknaden for vi till Åminne på mat. Riktigt god mat hade de och inte alls dyrt heller. Fick Johnny övertalad att spela minigolf också. Är så sällan man spelar så tyckte det var bäst att passa på då banan var alldeles bredvid.
 
 
Jag vann! :)
 Sommarmarknad i Kristinestad

Idag var vi på marknad till Kristinestad. Njöt av marknadsstämningen, men det var nog alla loppis som lockade mest. 
 
 
Gjorde inga stora fynd, men kom inte hem tomhänt. Var perfekt marknadsväder i år, ifjol regnade det om jag inte minns helt fel.
 Spegelblankt

Det var länge sedan havet varit så spegelblankt som det var igår. Helt perfekt båtväder! Skulle få vara så varje dag. Lite krusor på vattnet var det nog på några ställen, men överlag var det nog spegelblankt. Tyvärr hade vi inte tid att åka någon längre tur, men körde inre faret till Replot bron och sen inre faret till Replot hamn och sen hem igen. 
 
 
Hoppas på fler dagar som denna!
 
 Auktion i Övermalax 11.7.2013

Ikväll var det auktion i Övermalax. Mycket folk och därför blev de flesta sakerna ganska dyra. 
 
 
Dyrast på auktionen blev tallriksskåpet för 1500€! Väl dyrt tycker jag med tanke på vad jag betalade för mitt skåp för något år sedan.
 
 
Jag fyndade en stor våg samt vikter för en billig peng. 
 
 
Den stora järngrytan ropade jag inte in idag, men tror den får stå där ovanpå och så sätter jag blommor i den...får se hur det blir. Johnny tyckte det var onödigt att dra hem "gammalt skräp", men jag tycker vågen är fin. Passliga vikter att träna armmusklerna med fick man ju på köpet :).
 Stenar och gropar

De senaste dagarna har Johnny sysselsatt sig med att ta bort flera stora stenar från gräsmattan. Vissa fick han nog ta hjälp av traktorn för att få bort. Skönt att slippa stenarna, nu behöver man inte köra i dem med gräsklipparen. Kvar lämnade en stor grop efter en av stenarna, men den är redan igenfylld :).
 
 
Efter en natt på jobbet med lite sömn bär det nu iväg till Lillö en stund. Ikväll blir det auktion i Malax.
 Bilder från telefon

 Onsdag

Det fortsätter att blåsa där ute. Igår då vi körde över Replotbron visade vindmätaren på 16 m/s. Undrar hur hårt det blåser idag.
 
Idag ska jag till jobbet först till kl 20, skönt! Har ju i princip en ledig dag idag då och imorgon slutar jag kl.11 på förmiddagen och har resten av dagen samt fredagen ledig. 
 
 
Får se va man hittar på idag. Ska bli skönt få någonting gjort här hemma också. De kommande veckorna är fullspäckade av program, men det är ju roligt då det händer något. Hinner nog sitta här hemma sen i vinter :).
 Grannyra

Var på en bra och underhållande teater till Replot ikväll. Man fick sig nog ett och annat gott skratt fastän det kom några regndroppar.
 
 
Tack för sällskapet Linda-Marie! :) 
 Planterat!

Nu är körsbärsträdet planterat. Får se nu när vi får några körsbär, får väl nog vänta till ett nytt år.
 
 En kväll på Lövsund

Blev inget Lillö besök idag för det blåste så mycket så var ingen vits att fara då vi ändå inte skulle kunna fara ut med båten. Istället blev det ett besök till Lövsund, Ulli och Oves villa, ikväll. Var en skön kväll. William och jag simmade en lång stund, var riktigt varmt i vattnet.
 
 
Imorgon är det dags för jobb 8-16. Sedan Skäriteatern med Linda-Marie på kvällen.
 Årets första tomater

För några dagar sedan kunde jag plocka årets första körsbärstomater. Gott! Tyvärr ser det inte ut att komma många gurkor. Den ena gurkplantan fick jag kasta då den blåst av, den andra gulnar alla gurkor på. Så får se om det blir några gurkor alls. Vi har ju också flera frilandsgurkplantor så får hoppas det kommer några gurkor på dem, ser lovande ut.
 
 Gårdagens fynd

 
Ljuslåda för 5€
 
3 stycken burkar för 3€
 
En likadan kaffekokare som vi har från förr, 5€, bra att ha då man får gäster.
 
Ljushållare 2€
 
Topp/tunika 1€
 Loppisrace i Vörå

Var perfekt väder för Loppisrace idag. Såg fina hus och trädgårdar, fyndade ett som annat.
 
 
Vad jag fyndade får du se imorgon. Nu blir det terrassen och en bra bok.
 Får se om det blir en varm dag idag

Idag blir det Loppisrace i Vörå, sen ska jag nog bara njuta av den soliga och varma dagen tills jag måste på jobb klockan 18. Känns nog ändå ganska bra att fara på jobb, lite omväxling, men får se hur länge den känslan håller i sig...
 
 
Tycker det kunde få vara lite varmare väder. Idag har de lovat fint, men kommande vecka knappt 20 grader om ens det. Idealet vore ju 25-26 grader och sol. Såklart blåser det hela tiden också, som vanligt. Får se vad det är för väder imorgon, kanske vi far till Lillö och ut med båten då.
 Auktion och Loppisrace

Började dagen med att fara till Maxmo där de hade auktion. Där fanns en massa saker och fina statyer, men inget vi behövde, så vi fortsatte vidare mot Purmo och Loppisrace.
 
 
I Purmo var det mycket folk i farten. Det fanns inte lika många loppisställen att besöka i år, 34 stycken jämfört med 65 ifjol, men det gjorde inget, var nog lika roligt ändå. Fina hus och fina saker fick man förstås se och en del fynd gjorde vi nog.
 
 
De här fynden gjorde vi:
 
 
Mina fynd överst och Johnnys nedanför (kanske ganska självklart)...men men...Johnnys bästa fynd var nog en knapp till byxorna för 10 cent :)
 Sista semesterdagen

Idag är det min sista semesterdag, sorgligt men sant. Tillbaka på jobb imorgon kl.18, så har ju i princip morgondagen ledig också. Vad ska man hitta på sista semesterdagen då? Jo först far vi en sväng via Maxmo och en auktion för att se om vi behöver något därifrån, sen styr vi kosan norrut till Purmo för det årliga Loppisracet som i år håller på hela dagen kl.10-22.  Hoppas på många fynd och bra väder!
 
 
Bild från förra årets Loppisrace.I princip färdig!

Nu är alla sidor på terrassen täckta så nu kan man nog säga att terrassen är färdig!
 
 Ett par skor

Vi ska på bröllop i augusti och till det tillfället behövde jag nya skor. Hittade ett par med lagom hög klack på Prisma. Hade sett igenom flera skobutiker i stan men inte hittat ett enda par. Behövde bara prova ett par på Prisma så hittade jag de som jag sökt efter. 
 
 
Högre klack än så här kan jag knappt ha. Vill ju inte bryta benen! :)
 En torsdag i juli

Whiskas åt frukost med mig på balkongen imorse. 
 
 
Hmm...kanske jag skulle gå upp på taket...Men det fick hon inte!
 
 
Sedan busade kissona på gården.
 
 
Jag hann måla samt klippa gräset innan regnet kom, Ja, och så måste jag krypa in under terrassen och spika fast en elkabel också. Johnny tyckte jag var minst så var bara att krypa dit under då fastän jag måste åla mig fram på magen sista biten.
 
Var en sväng till stan ikväll. Johnny köpte någon slags värmare till paviljongen, får se om vi kan sitta där i vinter också :). Jag hittade ett par skor på Prisma, men de får ni se en annan dag. Nu måste jag visst gå ut och hjälpa till igen, nu ska det spikas fast brädor runt alla sidor på terrassen så man inte kan krypa in under den. 
 
Ha en bra kväll allihopa!
 Det här sysslar vi med idag...

 
Jag och Whiskas målar ändorna på panelen på huset. Ändorna (alltså de längst ner mot marken) blev omålade då panelen sågades till lagom längd, kanske dags att måla färdigt nu då. Huset borde också målas ett andra varv. Vi sa ju att vi skulle måla huset ifjol, får se om det blir gjort i år...
 Terrassräcke

Idag har Johnny lagat klart terrassräcket. Det gick snabbt. Bra blev det också!
 
 
Ännu fattas trappor och lite andra saker, och färg förstås. Målar gör vi nog först nästa år. 
 Äppel på gång

Får se hur många äppel vi får på äppelträden i år. En del kartar har nog fallit bort men på det ena trädet är det flera äppel på gång. Några päron ser det också ut att komma.
 
 
Har varit på Summerdance till gymmet idag, var inte så roligt, dålig musik, men hoppas på bättre låtar nästa gång. Var till Suvikirppis också, men där var mest tomma bord, gick snabbt att gå igenom, hittade ingenting heller. Nu är det dags att laga mat, ligger nämligen en i soffan som börjar vara hungrig! :)
 Körsbärsträd

Ikväll var mamma och pappa hit och firade att Johnny blivit färdig tradenom, de har inte hunnit vara hit tidigare så passade på att fira ikväll. Han fick ett stort körsbärsträd av dem.
 
 
Får se nu var vi ska plantera det.
 Nya avsnitt

Yes, äntligen har nya avsnitt av Teen Wolf börjat. Har väntat ett år på nya avsnitt. Gå in här om du vill se på en spännande serie.
 
 Blommor

Det blommar så fint i blombänken just nu. Är intressant att se hur blombänken förändras från vecka till vecka då nya blommor slår ut i blom.
 
 
Hittills är det en grå och lite blåsig dag, får hoppas vädret bli bättre. 
 Jordgubbar

Köpte en 5 kg:s låda med jordgubbar idag. Vet ju vad jag ska göra några timmar framöver nu då...nämligen rensa och frysa in. Först måste jag dock tömma ur frysen lite, men nu är det gjort så nu kanske det ryms lite jordgubbar där också. 
 
 
Skulle kunna äta hur mycket jordgubbar som helst. Är ju så gott! Får se om jag köper en till låda senare, beror på hur mycket utrymme det finns i frysen. Det är i bärplockningstider man önskar man hade en till frys...
 1 Juli

Tänk att en månad av sommaren har gått redan. Bara denna vecka kvar av semestern, blir jobb igen söndag kväll. Som vanligt skulle jag kunna ha ledigt hela sommaren, ja bara det skulle komma in pengar på kontot ändå. Känns ändå bra att Johnny fortfarande har 4 veckor kvar av sin semester, då jag jobbar som jag gör så känns det nästan som jag skulle ha semester i alla fall. Nåja, nog talat om jobb, ska ju njuta av den här sista semesterveckan.
 
Har inga speciella planer för veckan, bara lördag då det blir loppisrace i Purmo, ser framemot det! Ja och så var det en auktion i Maxmo som vi borde hinna via också. Idag ska jag nog fara till gymmet, två veckor sedan sist. Blir nog säkert ett loppisbesök också. 
 
 
 RSS 2.0