Snickeri inredning

Förra veckan tog Johnny hem några skåp från gamla DC dit IT-avdelningen på Ämbetshuset nu ska flytta. Var ju bra att vi hade anvädning av skåpen, annars skulle de ha åkt till Stormossen. I blivande snickeriet passar de bra.
 
 
Var inte det enklaste att få in alla skåp, men med lite hjälp gick det nog. Vi var ju bara fem personer som bar in köksbänken :). Lite färg behövde skåpen, så nu har Johnny målat dem flera varv. Dessutom målade han också de skåp som vi redan hade i "föjset", de var endast grundmålade och var så smutsiga så det var lika bra att måla om dem. 
 
 Jobb, gym å pizza

Tog länge innan jag kom mig hem idag. Hade 8-ans tur. Sen for jag på Rasvanpoltto till gymmet. Behövdes nog eftersom jag efteråt for till Kotipizza :). Måste dock vänta 50 minuter innan pizzorna var färdiga, men hann ju handla  och vara in en sväng till Fyndis under tiden. Nu har jag just kastat i mig pizzan, eller rättare sagt halva, måste ta en paus, inte bra att kasta i sig maten, men är man hungrig så är man. 
 
 
Blev en kotzone idag :)Yoga

For mitt i allt på Yoga till gymmet ikväll. Hade inget annat att göra, eller hade inte lust att göra så mycket, så for till gymmet istället. Har nog varit på yoga någongång förut, men det var nog länge sedan. Var egentligen ganska tråkigt, men var nog ansträngade och avslappnande på samma gång :). Var avslappnad enda tills jag kom på riksåttan och bilen framför mig körde 70 på 100 väg. Nå jag hade ju inte bråttom någonstans, men var likadannt påväg till gymmet, suck. 
 
Föresten, alla ni som kör förbi Kvevlax, kom ihåg att sakta ner till 60 i Kvevlax, kameran är nämligen på plats i stolpen. Såg idag två bilar som det blixtrade till för, som tur var det inte jag som körde för hårt :). 
 
Imorgon blir det jobb 8-16, sen ledig lördag.En annorlunda dag på jobbet

Var en lite annorlunda dag på jobbet idag. På eftermiddagen tog jag tre klienter med mig och så åkte vi hem till oss. De tyckte nog det var roligt att få komma på kaffe, dessutom fick de ju bulla också :). 
 
Har inga planer för kvällen. Får se vad man hittar på...Först ska jag nog sätta mig ner i soffan och vila lite. Blev så underligt tyst i huset nu då man är ensam hemma, bäst att passa på och njuta av tystnaden så länge den varar :). 
 
 
 Skogens guld

Var ut på en skogspromenad idag igen. Plockade ca ½ liter blåbär, lite hallon, och 10 kantareller. Hittade ett ställe med mycket hallon så senare ikväll kom pappa hit och vi gick och plockade mera hallon. Sammanlagt fick vi ihop 2 liter. De flesta bären började vara dåliga, men en del färska hittade vi nog. Vet ju tills nästa år nu vart vi ska gå och plocka. Hittade dessutom ännu fler kantareller andra gången jag var till skogs idag :). Imorgon blir det nog kantarellstuvning!
 
 
 
Nu blir det att se på något bra på tv. Jobb 7-15.30 imorgon.
 
 
 Fram o tillbaka igen

Har jobbat inatt. Är bara hemma nu i några timmar, sen blir det att fara till jobbet igen på minnesstund. Borde fara till gymmet nån dag denna vecka, men får se när det blir. Tror nästan det blir en skogspromenad idag istället. Blir ju ganska svettigt det också att hoppa över stock o sten. Får hoppas bara att alla björnar och älgar håller sig undan idag också :). 
 En våt skogspromenad

Kunde inte motstå att gå till skogs idag också fast det duggregnade. Plockade lite hallon och blåbär. Mitt i allt hittade jag några kantareller också! :)
 


Var som sagt ganska vått i skogen...
 
 
Kom hem med det här :)
 
 
Får se nu hur många älgflugor jag hittar i håret. Hittills har jag hittat två...En grå tisdag

Har varit på personal möte på förmiddagen. For sen via loppis och butiken. Hittade dock inget av intresse på loppis.  Ska till natten först till kl.21 ikväll, skönt att fara så sent på jobb. 
 
Är så tråkigt väder idag, synd, skulle kunna gå till skogs och plocka mera bär idag, men får se. Är så vått då det regnar. 
 Se upp för katter!

Nu har vi äntligen fått upp katt-skylten som jag köpte för något år sedan. Om jag inte minns fel köpte jag den i Sverige, tyckte den var så häftig. Egentligen borde det vara en likadann efter "stora" vägen, men det får väl räcka med att ha en på gårdsvägen.
 Hallon

Är ledig idag, men steg ändå upp lite över åtta. Såg de tre sista avsnitten av Ringer. Snyft! Det finns ingen andra säsong och vet ej om det kommer en så vad ska jag se på nu? Nå, hittar väl nog säkert något :). 
 
Har plockat lite hallon idag. Whiskas var också med. Plockade först lite runtomkring på gården i skogskanten, fanns inte så mycket. Sen gick jag lite längre bort och där fanns några till. Blev 6 dl, så mera än en halv liter, är nog nöjd! Satte dem i en påse och in i frysen. Hallon är nog goda. Kunde finnas mera av dem, men de är inte lätta att hitta, inte här i alla fall. 
 
 Villa avslutning 2012

Äntligen kan jag sätta mig ner framför datorn och ta det lugnt! :) Har jobbat 8-16 nu tredje dagen i rad och det känns!
 
Hade en bra kväll på Lillö igår, simmade, var ut med båten, åt gott bland annat rökta räkor och kräftor. Var också på skattjakt med metalldetektorn men hittade bara skräp. Till sist sköt vi några raketer och konstaterade att även denna villa avslutning hade kommit till sitt slut. Bara att vänta på nästa sommar nu då. 
 
 
Kvällens fynd: 3 spikar, en kork, en flaskhals och metallskrot samt...
 
Järnmalm! Alltså en rostig sten.
 

Nu är det nog soffan som gäller resten av kvällen. Eller i allafall ska jag bara göra ingenting, tycker nog jag förtjänar det nu. Ska bli skönt med en ledig dag imorgon! :)Först jobb och sedan villa-avslutning

Idag blir det jobb 8-16.15 och sen raka vägen till Lillö och fira villa-avslutning. Tycker klockan kunde vara fyra redan så man skulle få fara till Lillö redan...men måste väl nog jobba lite först. 
 Snickarvirke

I förrgår sågade Johnny brädor av några rönn-stockar. Blev passligt snickarmaterial. 
 
 
 
Idag har jag jobbat 8-16.15. Sen blev det mat på Mäckis och så handlade vi lite till helgen. Ska visserligen jobba hela helgen, igen. 8:ans tur fredag, lördag och söndag. Men imorgon kväll ska vi nog till Lillö och skjuta nån raket, ja eller vad det nu var jag köpte, var nog inga raketer med någonting ditåt.
 Besök och spikar

Hade en trevlig eftermiddag tillsammans med Linda-Marie och lilla Isac. Då Johnny kom hem fick han också öva på att hålla Isac. Så Linda, du vet ju vem du ska ringa om ni behöver barnvakt! ;)
 
Isac frågade också om jag vill bli fadder åt honom och självklart svarade jag ja! :)
 
 

Ikväll gick vi på en liten fyndrunda med metalldetektorn. Hittade som vanligt en massa spikar, men också lite annat skrot. Väntar på den dagen jag hittar en skatt, ja eller i allafall ett mynt. Helst får det ju vara gammalt, men går nog bra med en 1 penni också :).
 
 
 Svartavinbär och krusbär

Plockade alla svarta vinbär igår kväll. Fanns inte så mycket, men nån liter blev det nog. Frågan är bara vad jag ska göra med dem. Plockade några krusbär också. Kommer inte så mycket på de buskarna då de är så pass små ännu. Tror jag lägger allt i frysen, onödigt ha dem i kylskåpet, då möglar de bara bort.
 
 
 
Idag ska jag få besök av Linda-Marie och lilla Isac, ska bli roligt! :) Så är väl bara att fortsätta städa nu då så man kan släppa in dem :). Ringer

Kan knappt slita mig från en ny tv-serie som jag börjat se på, nämligen Ringer. Är så spännande! :) Vet inte hur många avsnitt jag sett idag, men har nog gjort lite annat emellanåt också. Har bakat en pizzapaj till villavslutningen, klippt det resterande gräset, tvättat ett fönster samt dammsugit lite. Så riktigt lat har jag inte varit :).
 
Klicka på länken ovanför om du vill se på serien :).
 Muminfigurer

På Juthbacka såg jag en av dessa muminfigurer och kom på att jag också har en sån någonstans. Sökte fram allihopa och nu står de alla framme.
 
 
Vet ej om de är Arabia, men Tuutikki skulle de i allafall ha 85€ för på Juthbacka. Bara därför har de nu fått en hedersplats i vitrinskåpet. Det är ju inne med Mumin just nu så de passar nog bra där de står.Dags att fara på jobb

Bakade en rulltårta idag, den blev kanske inte så jätte bra, lade den i frysen så har man något att ta fram om man får besök nån dag. 
 
Har också klippt gräs. Johnny klippte lite igår så jag fortsatte där han slutat. Klippte dock inte allt för jag ville sätta mig ner o ta det lugnt innan jobbet också. Så nu är det snart dags för nattjobb 16-07, skönt att bara ha en natt. 
 
Ha en bra kväll allihopa! Dagens skörd

Tog upp alla lökar ur landet idag. Frågan är bara vart jag ska lägga dem nu. Ska de torka före jag tar in dem, eller?
 
 
Tog också upp lite potatis ur potatislandet. Fanns inte många potatisar under en planta, men gör väl inget, vi är ju inte direkt storätare av potatis heller.
 
 
Whiskas var nyfiken :)
 Roskistaket på plats

Ikväll lyfte vi roskistaket på plats, fast taket på själva roskistaket fattas ännu. Ska läggas samma plåt dit som på huset. 
 
 Plockat vinbär

Vad skönt det är med en ledig dag idag. Började dagen med att fara på jumppa. Blev lite bråttom då jag såg på tidtabellen lite före 9 och konstaterade att jumppan började 9.30, men kom bara fem minuter försent så hann med i alla fall. 
 
Resten av eftermiddagen har jag plockat vinbär. Mamma o pappa kom också hit och plockade. Mamma ska koka saft av bären. Blev ganska mycket bär fast vi bara har en stor buske. Men sen finns det små buskar lite här och där också. Fanns mycket bär på busken i slaskhopen!
 
Nu är busken tom!
 
Fick också order att jag skulle måla lite idag så det har jag också gjort.
 
 
Nu är det matdags, blir grillat kött och potatissallad! :)
 Nytt i grytan

Jobbade 8-16 idag. Hade sån huvudvärk då jag kom hem så gick och vilade en stund. Nu är det lite bättre efter att ha fått lite mat i magen. 
 
I torsdags köpte jag äntligen en ny blomma att sätta i grytan ute vid vägen. Den som jag planterade dit juni hade nog gjort sitt.
 
 
Nu tror jag att jag ska gå ut och plocka lite vinbär. Ser framemot den lediga dagen imorgon :). 
 Roskisställning pågång

Har jobbat 8.45-17 idag. Sen hann jag knappt komma hem innan vi for till Gunvi o Jussi på mat. Åt smaskig Raclette :). 
 
 
Idag har Johnny fortsatt med att bygga roskisställningen som han påbörjade för några dagar sedan. Han har också gjutit en platta så roskistunnorna säkert ska stå i still. Tror nog det blir bra bara det blir färdigt! Har länge velat ha en roskisställning för ofta då det blåser hårt blåser tunnorna omkull och skräp flyger iväg ut över vägen. Från och med 1.9 behöver egnahemshus bara ha en roskistunna, brännbart avfall, men vi ska nog ha två ändå, två brännbart, man vet ju aldrig om det ändras senare och man ska ha två i alla fall. 
 Juthbacka 2012

Blev en lyckad dag på Jutbacka! Kom dit kl.9 imorse och kom hem igen kl.21. Bättre väder kunde det inte heller ha varit, strålande solsken och 25-30 grader varmt. Solkrämen glömde jag hemma så får se nu om jag ser ut som en kräfta imorgon :). 
 
Gick först omkring med Mia o Tomi. En 16 tiden kom mamma o pappa, Ulli och Rita dit. Strax efteråt kom också Johnny. Gick genom allt en gång till med Johnny. Då vi äntligen gått igenom allt kändes det nog i fötterna att man gått x antal timmar idag, men det är alltid bra med lite motion :). 
 
Dags att gräva fram pengarna och göra första köpet, det vita bordet :)
 
En dyr kanna, kunde köpas för 500-900€ (på ett ställe 500, på ett annat 900). Blev dock inget köp.
 
 
Skönt att svalka fötterna. Skulle nästan nog ha kunnat hoppa i, men bara nästan.
 
 
Såg ett fint nattduksbord som hör till samma serie som vår säng, men det fanns bara ett och det kostade 95 € så köpte det inte...
 
Det går ju att plantera blommor så här också :) Kanske inte att rekommendera om man har tänkt köra med bilen också...
 
 
Detta köpte jag: 3 kaffekoppar med tillhörande fat, en flat mattallrik samt ett stort uppläggningsfat. Är nog nöjd! :)
 

Nu måste man vänta så länge som ett helt år innan det är dags för Juthbacka marknaden igen...kan knappt vänta!Juthbacka

Nu sticker jag iväg till Juthbacka marknaden! Blir en lång dag så hoppas det inte börjar regna. Hoppas på många fynd också, men man vet ju aldrig :).
 
Jag o Mia på Juthbacka ifjol :)Sensommarblommor och vindruvor

 Jätterabarber

För några dagar sedan var vi efter grus till banken och då kom jag på att jag skulle se efter om det fortfarande fanns jättestora rabarber där, och det gjorde det. Borde ta hem en bit och plantera för jag har inte sett så där stora rabarber någonstans.
 
 
Hoppas den är ätbar för jag hackade och frös ner den. Vi har nog rabarber på gården, men de har blivit dåliga för länge sedan, hann inte frysa in dem. 
 
Är nog skönt med ledig dag idag. Ska fara och handla samt via något loppis. Borde söka fram dammsugaren också...men det lockar inte riktigt. Varför ska man alltid städa då man har en ledig dag?
 
Imorgon är det äntligen dags för Juthbacka marknaden, som jag har väntat på sedan förra året. Slår nog alla auktioner och loppis, helt enkelt årets händelse som jag inte kan missa! :)En varm men lång dag

Varmt har det varit idag, och är det ännu. Hoppas det är lika varmt imorgon och på fredag också då jag får vara ledig :). Jobbade 8.30-16.30 idag, men kändes som mycket längre. Var på begravning på förmiddagen. Var nog en fin begravning. Han som spelade orgel fick till o med lite oväntad hjälp :). 
 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av den lediga kvällen. Kanske man skulle sätta sig där ute med en bra bok? Får se...men ute ska jag nog vara, måste nog passa på och njuta av sommarvärmen så länge den varar. Lite avkoppling

Var ut på en skön båttur ikväll och sedan blev det bastu. :)
 
 
Imorgon blir det en lång dag på jobbet med begravning på förmiddagen.
 
 Far till Lillö

Är helt slut i huvudet efter en tung arbetsdag, mycket ljud både ute och inne. Ska bli skönt att fara till Lillö nu och njuta av tystnaden och hoppas solen visar sig ännu ikväll.
 En dag i Kokkola

Vilken bra dag vi hade idag! :) Jag och Sofia for och hälsade på Malena i Jakobstad. Sedan for vi allihopa vidare till Kokkola där vi åt gott på Pedrinas, var på loppis samt på café. 
 
 
 Till Jakobstad!

Kom just hem från jobbet och nu blir det att åka vidare till Jakobstad och hälsa på Malena, ska bli skoj! :)
 
Tyvärr får kissona inte komma med ut och köra denna gång, kanske en annan :)
 
 
 Snömannens skor?

Behöver inte köpa nya skor till vintern nu då jag hittade dessa i en påse. Har aldrig använt dem, kanske denna vinter blir den första? ;)
 En kväll på Lillö

Som tur slutade det regna igår och vi for till Lillö. Där åt vi blåbärspajen som jag bakat, den blev överraskande god. Var också ut och körde med båten. Blåste ganska hårt, men det gick nog bra ändå. Körde inre faret till Replotbron och så var vi och svängde dit där man kör in till Grönvikfladan.
 
 
Avslutningsvis blev det bastu. Hittade ett getingbo ovanför bastulavan, men som tur fanns det inga getingar där!
 Auktion i Vörå 11.8.2012

Var på auktion till Vörå idag. Fanns mycket saker där, men mest diverse, nästan inget arabia porslin, bara några gamla möbler, alltså inget som jag ville ha. Kunde kanske ha ropat in något i tygväg som nån duk, men var ju inget jag absolut behövde. For därifrån efter en timme då Johnny inte orkade vara där längre. Var ju inte så bra väder heller, kom lite regndroppar hela tiden, så var nog lika bra att fara därifrån. 
 Action i kvisten

Igår hade vi lite action i kvisten då Whiskas hade tagit in ett levande möss som sprang omkring! Först satt hon och mjauade och ville visa hur duktig hon varit, duktigare skulle hon ha varit om hon helst lämnat mösset på trappan.  Whiskas sprang länge omkring och jagade det in under alla möbler och mellan alla skor. Till sist var mösset brevid dörren så jag kunde buffa ut det.
 
 
Nu blir det att fara iväg till Vörå på auktion :). 
 Gräddsnäcka för 1€

Var till gymmet idag. Har inte varit dit sedan 15.6, så får se nu om jag e "limin" överallt imorgon. Kändes bra att vara dit, känns att man har gjort någonting. 
 
Var också till Eva o Adam med Mia idag, men vi gjorde inga fynd. For sedan till Fyndis, där hittade jag en gammal gräddsnäcka för endast 1€! Mamma har en likadann, vet inte om den här också är Riihimäki glas som de andra svarta jag har, men gammal är den nog. Gör inget fast gulddekoren är lite nött, är ju bara en del av charmen.
 Blåbär och kantareller

Igår var jag till skogs en sväng. Hittade både kantareller och blåbär :). 
 Konstens natt 2012

Ikväll har vi varit på Konstens natt till stan. Måste nog konstatera att det inte fanns mycket att se, men vi gick nu den vanliga rundan. Wasa teater (Johnny vann en disktrasa!), inre hamnen, kasernområdet där de fanns många fina äldre bilar, torget, rewell center, Loftet, Groos och lite andra ställen. Bäst av allt var nog sambatåget.
 
 
Några Gubbrockare behövde vi inte se på, är inte riktigt vår musiksmak. Därför var klockan bara 21.30 då vi for från stan, vanlig tid med andra ord.Några funderingar

Ännu är inte alla möbler till huset köpta.Vi köper lite i taget, fast egentligen finns nästan allt vi behöver i uthuset, behöver bara putsas och fixas till lite (får fixas då inspirationen infinner sig). En bokhylla är dock någonting som inte finns och som jag skulle vilja ha. Har egentligen bara hittat en enda som skulle passa, och det är den här från IKEA:
 
LIATORP Kirjahylly IKEA Koriste- ja sokkelilistan avulla saadaan yhtenäinen ilme, kun yhdistetään toisiinsa kaksi tai useampia hyllyjä.
259 är priset på denna. Kunde vara mindre, men är ju inte sååå dyr egentligen. Finns ju nog betydligt dyrare. Får se när jag investerar i en sådan...Än så länge har vi ju klarat oss utan, men då har vi ju alla böcker i föjset samt hos Johnnys föräldar ännu. Skrev om den här bokhyllan redan i April, men ännu har jag inte köpt den. Kanske man får hoppas man varit snäll iår och att jultomten kommer med den ;).
 
Några tavlor på väggarna har vi ännu inte heller fått upp, men har väl ingen brådska heller. Känns som om man inte orkar inreda just nu, är bra som det är. Kanske vi får upp tavlorna om några år. Borde dock reda upp i föjset så det kan bli ett fullt fungerande snickeri, kanske inspirationen att fixa upp några möbler infinner sig då. Just nu ligger loppissaker blandat med maskiner och andra saker huller om buller där inne. Äntligen lite SOL :)

Känner mig lite piggare nu efter att ha sovit några timmar på soffan efter nattjobbet. Har suttit ute och njutit av solen och en bra tidning tillsammans med Whiskas. Skönt med sol och lite värme!
 
 
Hade först tänkt fara på auktion till Vörå idag, men konstaterade att det nog inte är nån auktion att fara på, far på lördag istället. Ikväll blir det Konstens natt i stan :). Fram o tillbaka

Regn regn och mera regn. Är riktigt höst väder utomhus. Nå mig gör det inte något. Det får regna hur mycket det vill idag också, ska ju ändå bara åka fram och tillbaka från jobbet och hem hela dagen. Slutade 7 imorse, ska nu vara hemma nån timme, sen på möte till jobbet kl.10. Får se sen om jag far hem igen, men ska tillbaka till jobbet till kl.16 igen. Sen efter denna natt får jag vara ledig till kl.18 på söndag :).
 
Blir nog lunch på Rondo idag, ska bli gott! :)
 En slöare dag och snart nattjobb

Tur att jag gjorde mycket igår, har inte velat göra så mycket idag, dessutom regnar det ju. Får räcka med att handla och laga mat. Ska till jobbet till kl.16, har dubbelnatt. Molly o Whiskas tycker också det är dåligt väder idag, så de ligger båda två uppe på vinden och sover. 
 
De här sakerna fick vi också från London :)
 
Glasunderlägg
 
Varsitt snapsglasEffektiv dag

Har varit effektiv hela dagen idag. Städat, tvättat 5 maskiner, klippt hälften av gräset, fört bort skräp, rensat potatislandet, fört bort kvistar till skogen, radat ved, m.m. Var just till Gunvi o Jussi och hälsade på Tommy som nyligen kommit hem från OS i London. Fick lite smått o gott av honom.Tack, tack! :)
 
Min nya handväska, synd att bara pengarna ryms i den...telefonen får jag sätta nån annanstans :)
 
Nu ska det nog bli skönt med bastu! :)William 6 år

Igår kväll var vi på Williams 6-års kalas. Han fick många fina presenter.
 
 
Ronja var också med. Här försöker hon se ut som ett lodjur :)
 Lillö idag

Grillade, var ut med båten och var och simmade = en bra eftermiddag! :) Blåste bara 2 m/s så var nästan spegelblankt på vissa ställen. Testade en ny rutt och körde inre faret till Alskat.
 
 ♥ Tea o Villes bröllop 4.8.2012 ♥

Var på ett fint bröllop igår. Min barndomsvän Tea gifte sig med sin Ville i Korsholms kyrka. Vädret var kanske inte det bästa, men det höll i alla fall upp då vigselakten i kyrkan var över och det var dags att ta det traditionella fotot då brudparet kommer ut ur kyrkan. Tack Tea för att jag får lägga upp några bilder här! :)
 
Om man ser noga så ser man att jag till o med fick fixa frisyren på Johnny dagen till ära!
 
Bruden och brudens far
 
 
 
 
 
Paret Ekström
 
 
 

Bröllopsfesten hölls vid Smedsby UF. Där bjöds vi på god mat och en hel del roliga program. 
 
 
Dags för tårta!
 
Ville läser en dikt för Tea
 
Bröllopsvalsen
 
En liten puss :)
 
Jag o Tea
 
Jag fångade brudbuketten :)
 
Tack för att vi fick komma och fira er stora dag och LYCKA TILL!  ♥ 
 
 En rolig kväll

Var en bra kväll ikväll. Var med Mia på mat till Amarillo, åt smaskig garlic chicken mmm vad gott det var! Sedan gick vi en stund till O´Malleys. Fick oss ett gott skratt! :) Kanske Mia vi borde fara o springa efter skogsbilvägen nån dag?? ;) Ha ha :)
 
Nu ska jag smaska på min chipspåse och se på något bra på tv. Imorgon blir det att fara på bröllop! :)
 
Var lite finare väder igår kväll...Spännande tider på jobbet

Jobbade 7-15 idag. Idag, som alla andra dagar på jobbet får man höra på det "trevliga" ljudet av grävmaskiner och lastbilar som kör av och an. Man är i princip omringad av staket och olika slags maskiner. Får bara hoppas husgrunden håller nu då de grävt en STOR grop längs med ena sidan av huset.
 
'
 
 
Där det nuvarande boendet står kommer de inom nästa år att börja bygga ut bädden och HVC. Det nya boendet ligger bara ett stenkast från det nuvarande, dock återstår en hel del jobb innan det kan tas ibruk. Ska bli intressant att se hur nära nya omfartsvägen boendet kommer. Ser ut att komma ganska nära...
 
 
Bakom huset har vi fått en ny parkering i den f.d. skogen. 
 
 
Måste ta lite bilder idag så man kommer ihåg sen hur det såg ut i detta skede av byggandet. Vid årsskiftet 2012/2013 borde nya boendet vara färdigt så innan det kommer det nog att hända mycket runtomkring både det nya och gamla boendet.
 
 Lång arbetsdag

Var en timme längre på jobbet idag, arbetade in en minustimme.Får väl vara 7-16 imorgon också så har jag arbetat in mina tre timmar från förra fredagen då jag måste fara tre timmar tidigare. Känns som om man fått gjort mycket idag, men samtidigt har dagen gått långsamt.
 
Nu ska jag ta det lugnt några timmar (helst hela kvällen, men får se om det lyckas, ser på allt som borde göras). Egentligen borde jag gå o sova direkt då jag sovit knappa fyra timmar inatt pga att Whiskas inte kom in före 2.30..men får väl gå o sova lite tidigare ikväll så jag orkar till 7 imorgon också. Dessutom känns det nog att jag jobbade natt då föregående natt...är väl som en zombie imorgon om jag inte får sovit ordentligt inatt...
 En dag på Storsand

Var och besökte Cilla som var på scoutläger på Storsand i Jakobstad (alltså inte Storsand nära Nykarleby som vi först trodde vi skulle till). Blev överraskade då vi måste gå ca 1,5 km från parkeringen till själva lägerområdet, men fin natur var det i alla fall.
 
Lillsand
 
Påväg mot lägret
 
Tält, tält och mera tält
 
Då vi kom var det uppehållsväder, men direkt vi kom till lägret började det regna och åska. Efter ungefär en timme kom solen fram och vi kunde gå till stranden och ta oss ett dopp.
 
 
Storsand
 
 
 
 
 
En provisorisk bastu! Skulle ha varit kul att testa.
 Hem o vänder

Då var man hemma från jobbet då, har jobbat 18-09 inatt. Sen for jag till Västervik, mamma sydde in klänningen lite, tack för det! :) Var sen en sväng via stan och nu är jag bara hemma och vänder. Kom på att jag ska fara med Ulli, mamma, Jens o William och hälsa på Cilla då hon är på scoutläger i Jakobstad. Hoppas bara det inte regnar, kom en skur här för en stund sedan...
 
 
 RSS 2.0