Stockholmsresa sommar 2013 del 1 av 2

Vårt mål med Stockholmsresan var att fara på Rihannas konsert på måndagen. Vi tog dock vårt pick och pack och for iväg redan på fredagen för att hinna se lite annat också. Stannade vid några loppis på vägen ner, köpte lite småsaker. Sedan tog vi Siljas Baltic Princess över till Stockholm. Hade bokat sämsta hytten, E-hytt ovanför dansresturangen, men det kändes nog mera som en A hytt för vi hade fönster med havsutsikt och något oljud från resturangen hördes ej. Riktigt bra med andra ord. 
 
 
Följande dag då vi kom fram till Stockholm körde vi via Sigtuna och sedan vidare till Uppsala.
 
 
I Uppsala besökte vi flera olika intressanta utomhusloppis där jag också gjorde flera fynd. Var också lite kulturella och besökte Linnés Hammarby (hans hem) samt flera kyrkor, något slott samt andra fina byggnader.
 
 
Nästa natt sov vi på Fyrishov Camping i Uppsala, ingen höjdare. Var också och simmade till badet bredvid, det var heller ingen hit, dåliga bastun hade de (som vanligt i Sverige). 
 
 
Följande dag besökte vi Gamla Uppsala kyrka samt gravhögarna bredvid.
 
 
Sedan fortsatte vi till Ulva kvarn där det ordnades loppis. Fint ställe och bra priser!
 
 
 
På eftermiddagen körde vi tillbaka mot Stockholm med ett stopp i Täby där det var loppis vid Galoppbanan. Gjorde inga fynd. Följande natt spenderade vi på Bredängs camping utanför Stockholm. På kvällen gick vi ner till stranden för att se på den fina solnedgången.
 
 
Resten av resan får du läsa om imorgon.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0