Synd om Molly

Hade en skön ledig dag igår, för mig själv. Johnny började jobbet igen. Var och beställde en födelsedagspresent, var en och en halvtimme på gymmet och var via några loppis. Kvällen ägnades åt städning. Känns bra att ha nedrevåningen städad för denna vecka. 
 
Igår kväll märkte vi att Molly sprang på wc ovanligt många gånger, vet inte hur många gånger. Inatt har hon också varit orolig mellan varven och imorse kissade hon i en låda med tidningar. Misstänker att hon har urinvägsinfektion, men veterinären i Smedsby hade inga tider idag på förmiddagen, men fick tid till Saari i Dragnäsbäck 10.15 så får se då vad de säger (och vad det kostar). 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Våra kissor hade uvi hela tiden, hade ständigt telefontid med veterinären för att få ut medicin till dem, men så gav veterinären mej ett vitt pulver som jag skulle lägga i maten som skulle sänka ph-värdet, sagt och gjort, varje gång jag misstänkte att de hade uvi på gång så satte jag lite pulver i deras mat i en några dagar och det redde upp sig, pulvret kostade bara några euro till skillnad från all antibiotika vi varit tvungna att skaffa:) Minns inte namnet på pulvret, men säkert känner veterinären till det. Oj, detta blev ju värsta inlägget nu, men ville bara tipsa :) Hoppas det reder upp sig för Molly!!!

Svar: Var till veterinären och han undersökte henne samt gav en spruta med långverkande antibiotika. Hon fick också en burk med lugnande medicin ifall uvi skulle bero på stress. Dessutom ska vi ta ett urinprov (hur nu det ska gå till) för att kolla ph värdet i urinen. Får hoppas detta hjälper :)
Caroline

2013-07-30 @ 10:01:19
URL: http://johanna86g.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0