Värmen och trädgården

Igår kom äntligen beslutet att jag blivit beviljad moderskapspenning och föräldrapenning. Har väntat på beslutet i två månader och började nästan bli nervös då mammaledigheten börjar om en vecka. Skönt att slippa fundera över den saken längre.
 
Njuter så gott det går av värmen, men måste faktiskt erkänna att det emellanåt blir för varmt. Men ska inte klaga, det blir ju svalare om några dagar. Får svullna fötter ganska snabbt i värmen. Idag hade jag stödstrumporna på då jag var på en loppisrunda, men det var inte så behagligt. Först tjocka strumpor och sedan långa leggings ovanpå. Blev ganska så varmt. Strumporna åkte dock av direkt jag kom hem, kan ju inte svettas ihjäl. Även i sovrummet skulle det få vara lite svalare, varför har vi ingen luftkonditionering i huset kan man undra. I natt blir det nog bara påslakan och inget täcke.
 
Nu har det kommit upp ännu fler blommor i blombänken, tog en fotorunda igår för att föreviga det fina i trädgården just nu.
 
 
Idag var jag alltså några timmar på vift, imorgon blir det nog en hemmadag. Finns så mycket jag skulle vilja göra i trädgården just nu, men som jag inte kan göra. Är nog bara att gilla läget. Johnny klippte gräset igår och idag, det var ganska högt på vissa ställen. Nu har det börjat fläkta lite svalare i paviljongen, har visat 40 grader på terrassen i solen idag, men var nog säkert något på 30 grader inne i paviljongen i skuggan. Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen utomhus, läst lite och haft besök. Ikväll får det nog bli filmkväll här ute igen, lockar inte att gå in i 25 graders värmen, men måste väl nog göra det till natten ändå.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tips, jag använde kylgel (dermosils cooling gel) för att dämpa ben som svällde när jag var gravid och det fungerade riktigt bra.

Svar: Tack för tipset! ☺
Caroline

2018-05-15 @ 22:09:10
Postat av: Anonym

Snart kan du göra allt du vill. Inte länge kvar nu. Grattis till mammaledigheten!❤Det var jag som skrev att det var fint kaffebröd.😊Skulle skriva kaffebord. Hälsningar Malena.

Svar: Ja det kan jag, förutsatt att jag har tid och ork till att göra allt jag vill senare i sommar :). Tack! Ja nå fint kaffebröd var det väl också :)
Caroline

2018-05-16 @ 10:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0