Vaggan färdigt bäddad

Idag blev det faktiskt en loppisrunda igen, via Brändö Loppis och Combo, men kom inte ut med mycket. Ett par gardiner för 1,50€ och en oanvänd dregellapp med ugglor på för 10 cent. Orkade inte sitta hemma hela dagen. Var en dålig natt inatt. Sov knappt efter klockan 3. Tog sjukt hur jag än låg och så var det cirkus i magen. 
 
Igår kväll tog vi in vaggan igen efter att ha tvättat ur den och fixat en lös del. Nu är den också bäddad och klar för att användas. Vaggan har vi tänkt ha som reservsäng ifall man vill gå upp på vinden och sova. Måste dock ha den övertäckt, annars blir den nog full med katthår ganska snabbt. Den ska inte stå där den står nu, måste möblera om lite först innan vi kan flytta den på dess rätta plats. 
 
 
Det bruna och det rosa kanske inte riktigt matchar, men vad gör nu det. Mammalådans madrass passade perfekt i botten på vaggan efter att Johnny skurit bort en bit av den. Spjälskyddet som jag köpt på loppis är ju egentligen tänkt till en spjälsäng, så det är lite för långt, men nog går det bra så här också. Vaggan köpte jag ju på auktion redan då vi bodde i Smedsby, när månne det nu var, kanske 2009? Äntligen kommer den snart till användning!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0