Rastlösa dagar

Nu börjar jag känna av en viss rastlöshet. Varifrån kom den? I måndags gick jag omkring och funderade vad jag skulle fördriva tiden med här hemma, idag är det samma sak. Igår fick jag tiden att gå genom att vara till Mödrarådgivningen, butiken och loppis. Fick dock mitt i allt sjukt i ryggen i butiken, så det blev ingen lång loppisrunda. Igår kväll åkte vi till Västervik för att fira pappa som fyllde år.
 
Idag känner jag inte av något ryggont. Sitter mest och känner efter om det inte ska börja hända något snart. Idag är det ju dessutom bara en vecka kvar till Bf, är i vecka 39+0 idag. Vill ju så gärna att förlossningen ska sätta igång av sig själv, utan igångsättning. Vet ju dock ganska säkert att om det inte händer den här veckan så kommer vi att få träffa henne nästa vecka. Eftersom hon redan för två veckor sedan var över 3 kg (uppskattat) så tror jag inte de vill att jag går över tiden, åtminstone inte med så många dagar. Väntar till måndag då vi får veta mera, kan ju hända de vill sätta igång förlossningen redan då. Är jag nervös? Nja, inte så värst. Tar det som det kommer. Säkert kommer jag hinna bli nervös ännu, men onödigt att stressa upp sig över något som man ändå inte kan göra något åt. 
 
 
Har tagit några promenader runt gården och tomten. Plockade en bukett blommor. Det fanns dock inte så många sorter att välja bland då alla vilda blommor blivit bort trimmade. Ville inte riktigt gå och plocka från blombänken heller. Kom just på ett sätt att få tiden att gå. Ska gå igenom gamla foton. Har ju bara från 2015 och framåt att gå igenom...eller bara och bara...det är ju x antal tusen foton. Vet ännu inte om jag ska laga fotoböcker eller om jag bara ska beställa efter själva fotona och sätta in i album. Är ju nog mindre jobb om jag inte lagar några fotoböcker. Vi får se hur jag gör. Bara jag får en början på projektet så är det ju bra. 
 
Midsommarplanerna är färdiga. Ja om det inte händer något på bebisfronten alltså. Men annars blir det som vanligt. Midsommarafton firar vi tillsammans med vänner här hemma och midsommardagen spenderas på Lillö. Regnar det så regnar det, men såklart håller jag tummarna för fint väder. 
 

Kommentarer
Postat av: Linda K

Ett tips på nåt att göra(om du inte har gjort det redan🤔) vore att om man orkar laga nå mat å kanske bakverk att frysa in! Så kan man tina upp mat då man inte orkar/hinner tänka på matlagning och nåt att ta fram till kaffet vid oväntat "bebisbesök" 😉

Svar: Mat har jag inte tänkt frysa in, åtminstone nu lockar det inte med upptinad mat. Går dock med färdig pyttipanna från butiken som förvarats i frysen. Finns nog en del bullar o sådant i frysen redan, så ryms tyvärr inte så mycket mera i den. Men tack för tipset ändå :).
Caroline

2018-06-20 @ 22:53:15
Postat av: Linda K

Ett tips på nåt att göra(om du inte har gjort det redan🤔) vore att om man orkar laga nå mat å kanske bakverk att frysa in! Så kan man tina upp mat då man inte orkar/hinner tänka på matlagning och nåt att ta fram till kaffet vid oväntat "bebisbesök" 😉

2018-06-30 @ 21:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0