En skön kväll och ännu en dag av väntan

Igår blev det en riktigt skön kväll. Efter att vi suttit ute flera timmar, jag i skuggan i paviljongen och Johnny i solen bredvid paviljongen, så åkte vi ut och körde en sväng. Vi hamnade i Maxmo. Först svängde vi ner till simstranden. Var riktigt lockande att ta sig ett dopp, men denna gång svalkade jag bara av fötterna lite. Det var också välbehövligt.
 
 
Sedan for vi vidare till Nabben. Skulle bara köpa varsin glass, men det blev pizza i solskenet istället.
 
 
Sedan körde vi hemåt via Vassor och Kuni, de mest hoppiga vägarna vi hittade nära till hands. Vet dock inte om det hade någon större effekt. Men senare på kvällen just före jag skulle gå och sova så kom "slemproppen" ut. Tänker inte gå in på någon närmare beskrivning av den, men det var åtminstone ett tecken på att förlossningen närmar sig, att något händer i kroppen. Några andra känningar fick jag inte.
 
Idag blev det ett besök vid Mödrarådgivningen. Har tydligen mera protein i urinen nu. Har bara haft spår tidigare men nu var det +1. Inte så bra. Måste hålla koll på att blodtrycket inte stiger samtidigt som jag får huvudvärk. Måste ta det lugnt, inte stressa. Hmm, ja, vad har jag gjort den senaste tiden då. Åtminstone inte stressat. Men såklart man blir lite stressad av att gå över tiden också. Det finns ju så många tankar som snurrar i huvudet på en. Annars var det inget nytt som kom upp, hjärtljuden och allt sådant var bra. Sedan blev det bara en snabb runda på stan. Resten av eftermiddagen har jag legat på soffan och sett på serier, sov faktiskt en stund också för jag var så trött. Nu kom visst det utlovade regnet. Ska nog ta mig en runda runt gården och njuta av den friska luften.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0