En promenad, bilbekymmer och en ny restaurang

Igår kväll gav vi oss ut på en promenad. Har blivit lite dåligt med det på sistone, men till Marthagården och tillbaka kom vi oss åtminstone. Fint väder var det så måste ju passa på.
 
 
Några känningar fick jag inte då, men då jag skulle gå och sova kände jag nog av något som möjligtvis var sammandragningar. De kom och gick i någon timme, sedan somnade jag. Sedan dess har jag inte känt av något. Suck. 
 
Idag har vi rört på oss så mycket som möjligt. Tänkte vara smarta och ta min bil mot stan idag då det troligtvis är något lager (eller något annat) som farit vid det ena hjulet på Johnnys bil, det låter inte bra åtminstone. Nåja, Johnny fick köra min bil. Vi kom oss så långt som till Kvevlax, där fick vi vända och åka hem igen. Bromsarna tog knappt. Konstaterade att det var samma fel som i vintras, det läcker ut bromsvätska, fast denna gång var det på ett annat ställe än sist. Så då fick jag hoppa in och köra Johnnys bil (den som var mest säker att köra), och Johnny körde min bil till en verkstad. Idag hade de inte tid att se på den, men imorgon borde det bli fixat. Tur det för den skulle nog inte gå igenom besiktningen utan bromsar. 
 
Efter att vi fört bilen på service så förde vi även symaskinen på service. Sedan blev det lunch på stan. Testade det nya hamburger stället Himas. Sådär var väl det, ingen höjdare precis, men mätt blev man. 
 
 
Sedan har vi också hunnit med en liten loppisrunda. Blev Comboliina och Fyndis. Några stora fynd blev det inte denna gång, jag hittade några tidningar och en liten skål. Sedan bjöds det på mat på Målarbackan. Nu är vi äntligen hemma och jag känner inte för att röra på mig så mycket mera denna dag. Stödstrumporna har varit på hela dagen så nu längtar jag efter att ta bort dem och lägga upp fötterna i högläge. Ska nog ta det lugnt resten av kvällen, känner mig trött, men inget mera än så. Imorgon är dagen D här, alltså dagen då det borde ske, BF dagen. Håller tummar och tår och allt som går för att hon vill komma ut på "den rätta" dagen, men i den här takten ser det inte ut så, vi får helt enkelt se.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0