En skötväska och några plagg till

Förra måndagen gjorde jag en hel del fynd på Facebook loppis. Köpte en skötväska samt en hel hög med babykläder...jag som behövde mera babykläder?? Nåja, fick en stor platspåse samt en vanlig plastpåse full med kläder och annat smått och gott för 10€. Vem kan säga nej till det? Ja inte jag i alla fall, hehe. 
 
 
Med skötväskan följde också ett underlägg som var oanvänt. Själva väskan såg också i princip oanvänd ut, så det var ett bra köp! 
 
Kläderna jag köpte sorterade jag direkt. Där fanns ju allt mellan himmel och jord, kläder som var bättre och mindre bra i skick, så det blev flera högar. Spara, reserv, släng, skänk bort och sälj vidare. Den största högen blev förstås spara. Kläderna var i storlekarna 68-74, så egentligen ingen brådska att inskaffa den storlekens kläder, men bäst att passa på då man får köpa för en billig peng. 
 
De här klädesplaggen m.m. tyckte jag såg bäst ut. Det var egentligen nog Lille Skutt klänningen som jag främst föll för i annonsen.
 
 
Det kom också med en del virkat/stickat samt en hög med "dregellappar". Brist på vantar får vi inte i första taget. Sticka sockor och olika sorters mössor börjar vi också ha många av. Som tur är de alla lite i olika storlekar.
 
 
Som sagt, nu börjar det bli fullt i skåpen. Men säkert behöver jag komplettera med olika klädesplagg ännu. Känns ändå bra att ha välfyllda klädskåp redan nu. Vem vet om tid, ork och extra pengar finns till att springa på lopptorg då kläderna verkligen skulle behövas. För att inte tala om att köpa allt detta från butiken. Då är det bara att ta fram ur skåpen istället.  
 
En annan dag ska ni få se lite andra saker/klädesplagg som vi fått till den lilla nu under våren. Kan ju inte överösa er med allt på en gång, hehe. Någon måtta får det ju vara. 
 
Idag är det Valborgsmässoafton. Några egentliga planer för kvällen har vi inte förutom att vi ska äta något gott. Det blir inget grillat om ni trodde det, nej det blir något helt annat och kanske inte precis vanligt för årstiden. Jag tror åtminstone att det blir smaskens!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0