Höstens underhållning

Hösten är säsongspremiärernas tid. Just nu finns det flera bra program och serier att titta på. De flesta serier ser jag nog på tv, medan jag ser några få på nätet. Bara jag kommer ihåg att lägga programmen på inbandning på digiboxen, så är det sedan fritt fram att se programmet när som helst. Något som dock irriterat mig länge är att det kommer så få bra program på helgerna, eller rättare sagt på fredags och lördagskvällarna. Varför kan man undra, är det inte då de flesta har tid att se på tv? 
 
Just nu ser jag fakiskt på hela TVÅ stycken finska program, nämligen Finlands auktionskung (tyvärr syntes vi inte i tv fastän vi var där då de spelade in ett program i somras) samt Aarteiden metsästäjät. Roligt att se om någon gör något fynd. 
 
 
Från Sveriges tv ser jag på flera olika program. För tillfället blir det Svenska Hollywoodfruar, Paradise Hotel, Bonde söker fru, Bytt är bytt, Dicte, Tjockare än vatten samt den nya serien Svartsjön. De flesta av dessa program har jag sett förr om åren. Fortsättningen på den danska kriminalserien Dicte ska bli intressant att följa. I Bytt är bytt förvånas man alltid över hur lite man egentligen vet om vad saker och ting är värda. Den nya serien Svartsjön verkar vara en riktigt spännande serie, helt i min smak.
 
På nätet följer jag för tillfället bara den sista säsongen av Vampire Diaries. Synd att det är den sista säsongen, vad ska jag se på nästa höst nu då? Ska bli spännande att se hur den åttonde säsongen slutar. Jo forresten, började titta på en ny serie också, Eyewitness, den var riktigt intressant. Hittills har det bara kommit två avsnitt men jag antar att det kommer fler. Skulle ju ha velat se alla nu på en gång. Serien baseras på en norsk serie med samma namn. Kanske jag borde söka efter den norska versionen och se den.
 
Har man lite att göra finns det ju ett stort utbud serier på nätet, bara att välja och vraka. Ibland blir det nästan för mycket. Men det är ju tur att man inte vill se på allt. Tiden skulle inte räcka till. Några serier som jag råkade läsa om här om dagen och som jag gärna skulle vilja se är bl.a. nya McGyver. Kan man faktiskt göra en ny McGyver, jag menar McGyver är ju McGyver. Nåja, vet ju inte före jag sett det. Serierna The last man on earth och Blindspot skulle jag också vilja se.
 
Jag kan helt enkelt inte få nog av bra, underhållande och spännande serier. 
 
Vilka program eller serier ser du på i höst?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0