Födelsedagsmånad och längtan efter campinglivet

April månad har knappt börjat, men det känns som om det går snabbt nu. Veckorna bara rusar iväg. Denna månad händer det en hel del, som alla år. April är en riktig födelsedagsmånad så antar att det kommer att bli en del tårta. Min äldsta syster fyller år, det gör också Johnnys bror, Johnnys mamma, två kompisar, Johnny och så får vi inte glömma bort Whiskas som blir hela 9 år den 27.4. 
 
 
Förutom att fira födelsedagar borde jag också hinna jobba lite. Ska försöka ha dubbelnatt igen efter flera månaders uppehåll. Har inte haft någon dubbelnatt ännu detta år. Just nu känns det ganska bra att jobba en natt, men får se nu då hur det känns efter två. Har varit mitt blodtryck som har ställt till det tidigare, men det är nog pga stress som det spökar ibland. Får vara glad så länge vi har våra "sovnätter". Vaka gör jag inte, hälsan är viktigare. 
 
 
Jag är ju en planerande person som måste planera i princip allt så nu är varje helg fram till semestern planerad. Ja för att inte tala om alla helger under semestern, de är nog ganska fullbokade de också. Då är det ju inte så att jag har program varje helg fram till semestern, jag jobbar ju en hel del helger också. Men faktiskt, den här helgen som kommer har vi ännu inget inplanerat, vad månne vi ska hitta på då? Är nog lite för kallt för att fara och tälta ännu, annars skulle vi nog fara. Vi skulle båda två vilja fara och tälta så snabbt som möjligt i år, får se när det blir av. Men före vi kan fara måste vi nog öva oss att sätta upp det nya tältet på gården. Kan ju inte skämma ut oss på campingen. Längtar såååå tills vi får fara och campa igen, är ju så mysigt!
 

Kommentarer
Postat av: Paulina

Vad roligt att ha så många födelsedagar! :D

Svar: Alltid roligt med födelsedagar! :)
Caroline

2016-04-06 @ 16:02:53
URL: http://lyckoruset.se
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

mumms


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0