American cookies och en födelsedag

Det tar alltid några timmar efter nattjobbet innan jag kommer mig hem. Har alltid så mycket att göra på vägen hem, ni vet det vanliga, gymmet, loppis och matbutiken. Då jag kom hem igår var jag ganska trött, fastän det hade varit en lugn natt på jobbet. Såg på några avsnitt av Paradise Hotel Danmark (börjar förstå danska ganska bra vid det här laget, höhö). Sedan kom jag på att jag skulle baka lite amercan cookies, så då gjorde jag det. Egentligen är det inte så svårt att göra dem, huvudsaken det finns mörkchoklad och krossade hasselnötter i skåpet. Vill ni ha receptet på klicka HÄR.
 
 
Sedan satte jag mig i solstolen där ute och läste dagens Vbl då jag inte hunnit göra det förrän då. Hittade ett varmt hörn där det inte blåste så mycket. Solen är nog stark nu om dagarna. Fastän det var ganska kallt så blev jag riktigt varm om benen då jag hade svarta byxor. Borde dock ha haft solglasögonen på mig för jag fick huvudvärk av ljuset. 
 
Lite senare på kvällen bar det av till Målarbackan där Tommy bjöd på godsaker. Det var dags att fira den första födelsedagen utav många denna månad. 
 
 
Han fick många paket. Julia kissen var lite snål på paketen, men hon fick tyvärr inget.
 
 
Det bjöds bl.a. på tårta och stora goda kokosbollar. 
 
 
Det är visst bjudning ikväll också. Kan hända det blir en till kokosboll då. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0