Mjuk kokoskaka

Ingredienser:
 
1 dl sukrin (eller stevia strö)
2 ägg
125 g smör
1,5 dl kokosflingor
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
0,5 tsk vanilj
 

Gör så här:
 
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Vispa ägg och sukrin poröst.
3. Smält smöret.
4. Häll smöret i äggsmeten och blanda väl.
5. Blanda alla torra ingredienser och rör ner.
6. Häll smeten i en form (långpanna ca 15x23 cm).
7. Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter.
8. Skär kakan i bitar när den kallnat. 
 
Blir ca 12 bitar. 
 
 
Receptet hämtat från boken "Bakglädje med LCHF - baka utan socker och mjöl".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0