Lite planer och funderingar

Om cirka en månad har jag en veckas semester, ser framemot det, men egentligen känns en veckas ledighet inte så mycket. Speciellt inte då Johnny inte tar ut någon vintersemester. Med tanke på lite ledigt så har rastlösheten börjat göra sig påmind igen. Kanske man kunde ta sig en kort tripp över till Sverige? Skulle kunna åka av och an dit hela tiden bara tid och pengar fanns. Tänkte här om dagen att man säkert skulle få ihopsamlat till en längre resa, bara man inte far på en massa korta resor titt som tätt, men då igen skulle jag inte kunna vänta något år på att få fara på den där resan längre bort så tror det är lika bra som det är. Far nog hellre till Sverige 10 gånger än till Thailand en gång. Det är ju bara mina funderingar. Men inte skulle jag tacka nej till en resa till ett varmt land heller...bara man slapp flyga. 
 
 
Våren närmar sig och det är snart dags för Fyndmarknad i Luleå igen. Kommer du med Mia? Andra frivilliga som vill komma med så säg bara till! Minns från ifjol att man måste vara snabb att anmäla sig så borde nog snart börja skicka in anmälan om man ska rymmas med. Såg att vårens loppis är första helgen i maj och inte sista helgen i april som det var ifjol. Frågan är bara om man ska ta bussresan som går runt via Haparanda båda vägarna eller busseresan där man far över med båt ena vägen och tillbaka via Haparanda. Skulle kanske vara roligare med det senare alternativet då vi körde runt båda vägarna ifjol...
 
 
Ja ja, får väl sluta drömma nu och börja laga mat istället...:)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

håller med thailand e nog sista stället ja vill till

2014-02-05 @ 17:33:42
Postat av: Linda

Så du tycker inte heller om att flyga, jag tyckte att det räckte riktigt bra med att flyga ner till Hesa här för nåt år sen. Känner inget behov av att fara längre bort heller så :)

2014-02-05 @ 19:25:47
URL: http://linzun.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0