Höstfärger och nya möbler

Vintern den kom plötsligt. Före det fick vi njuta av hösten några veckor. 



Saknar redan fredagsmyset på Lillö. Den öppna brasan, levande ljus och ett sällskapsspel. Hemma blir det sällan att vi spelar något spel på kvällen. 


Måste dock medge att det är skönt att slippa gå ut i mörkret och kylan nattetid för att gå på wc 😅. Någon gång ska nog Lillö huset isoleras bättre, men någon inne wc blir det nog inte i första taget.


För två veckor sedan skruvade Johnny ihop ett nytt skåp att ha tv:n på. Samtidigt fick vi lite mera förvaring. Har i över ett års tid funderat vilken form av förvaring vi vill ha. Var nu skönt att slippa bokhögen på köksgolvet. 


Wilma hjälpte till lite 🥰. Ännu är möbleringen inte riktigt färdig. Har en hel del prydnadssaker och annat som ska genomgås och se vad som ska in i vitrinskåpet och vad som inte ska in dit.


Det får duga så här för tillfället. Är riktigt nöjd med skåpet. Fick undangömt massor av spel och andra saker där. Vitrinskåpet har stått i källaren på Målarbackan sedan vi flyttade från Smedsby 2010. Det skulle visserligen ha fått vara vitt, men får se om det kanske kan bli det nångång framöver. Just nu är det bra så här. Då vi får inkopplat solpaneler nästa sommar så kan man dessutom tända lampan inne i vitrinskåpet. Hyllorna fyndade jag på loppis för något år sedan men har inte haft någon plats för dem före nu. Skönt att få detta färdigt före vintern. Har funderat hela sommaren (ja förra sommaren också), på hurudant skåp vi ska köpa men inte hittat något. Hittade detta på Jysk.



Det blev två fina dagar på Lillö den här helgen för två veckor sedan, fastän vi inte sov över. Golvet blev ordentligt dammsugat också efter sommaren. Tvätta golvet får jag göra på våren. 

Nu vill jag ha vår och sommar, helst direkt 😉☀️.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0