Ingen rolig vecka men nu äntligen SEMESTER

Nu tycker jag att det får börja räcka till med sjukdagar. Hittills detta år har jag varit sjukskriven för stress, corona, förkylning och nu till sist magsjuka 🤢. Natten till förra veckans tisdag var inte trevlig om man säger så. Dessutom blev jag förkyld efter Umeå resan, så var hemma förra måndagen från jobbet för att jag hade stegring. På måndag kväll började jag må dåligt. Ja och så blev det som det blev. Fick tillbringa natten på soffan med tvättfatet framför mig. Febern steg till 38,3. Länge sedan jag varit så trött och slut. På torsdag var jag på jobb igen, men det var nog en lång dag. 


Nu hoppas jag att vi har sluppit spyase för denna gång, men vet ju aldrig. Kan ju faktiskt hända att det fanns smittor kvar i huset sedan Wilma spydde 10 dagar före mig. Nu vill vi vara friska! 🙏


Nu en vecka senare är jag ännu förkyld, ja Wilma också. Wilma har fortfarande en hemsk hosta. Men det går väl över så småningom 🙏. Jag inleder min semester idag, jippie! 🎉🤩. Ska bli skönt med en veckas ledigt. Wilma får vara på dagis tis-to. Borde kanske ha tid att lägga upp en ny gardin i fönstret vid matbordet. Tog ner julgardinen för en månad sedan men ingen ny har kommit upp 🙈. Sedan hänger det nog ännu nån julgardin här och där, men de är inte så iögonfallande så de får hänga där ännu. Borde kanske komma ihåg att göra annat än städa hela veckan 😄.


Nu skiner solen. Får se vad vi hittar på idag. Visar -12 grader ute, så vi väntar nog ännu en stund innan vi går ut ☀️.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0