Förra lördagen ☀️

Våren är här, i alla fall om man ser i kalendern. Men ute är det full vinter, och kallare ska det bli ☃️. 


Förra helgen blev inte som vi tänkt. Wilma spydde hela fredagen så blev en lugn helg. Tyvärr fick vi skippa Bageriloppet på söndagen som vi alla sett framemot. Jag har ännu inte fått vara med då Wilma har varit på skidtävling, varken ifjol eller i år. Skulle ha blivit av förra helgen, men som sagt, då blev hon ju sjuk 😔. Den här helgen jobbar jag och missar söndagens tävling, igen. 

Förra lördagen åkte Johnny och Jussi till Björneborg för att se på en ny bil åt Johnny. Jag och Wilma fick spendera dagen hemma och hålla tummarna för att vi båda skulle vara friska den dagen. Vi gick ut och lekte en stund i solskenet ☀️.


Som tur var spysjukan över för denna gång 👍.


På kvällen kom Johnny hem med en ny bil, som väntat. Det blev en liten provkörning sent på kvällen. Han tyckte jag måste testa att köra då den var automat. Har ju aldrig kört en sån bil 🙈. Sa först att jag kommer inte att köra den bilen, men visst kom vi helskinnade hem från Vallvik 😅. Men helst kör jag nog min egen bil där man inte behöver tänka efter hur man ska göra för att köra 😜.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0