Coronapositiv och soliga dagar

Slutet på förra veckan blev inte riktigt som planerat. På torsdagen for jag och Wilma till stan. Såg på penkkis lastbilarna och plockade godis. Efteråt blev det mat på Rax 😋. Då vi kom hem kände jag mig konstig, tog ett coronatest som visade positivt. Inte konstigt eftersom jag blivit exponerad på jobbet. Så det blev att vara hemma från jobbet hela helgen. Kände mig yr, hade huvudvärk, stegring, lös mage och sjukt i kroppen. Dock ingen feber, men väldigt trött. Så mera symptom än förra gången hade jag nog.


Fem dagar har det ju varit att man måste stanna hemma oberoende symptom, men nu hade det ändrats till att man kommer på jobb då symptomen är på väg att avta. Söndagen var egentligen värst, då undrade jag nog varför jag sagt att jag kommer på jobb på måndag, men följande dag var jag ändå helt okej och orkade jobba.


Det var inte precis någon vila att ligga hemma och vara sjuk. Det var full rulle från morgon till kväll 🥴. Wilma hade inte brist på energi fastän hon var lite snuvig. Som tur räckte det bra med att jag bara gick bredvid och såg på då hon lekte där ute 🥰.


Den här veckan har varit bättre, vågade mig till gymmet på fredagen fastän jag inte var 100% frisk. Betalar man 60€ i månaden för gymmet så måste man ju fara dit också 😉😄. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0