Konstens natt 2023

Årets konstens natt började för oss med pizza vid Smart pizza. Som tur delade jag och Wilma på en pizza för Wilma åt hela 1 slice 😅.


Sedan blev det ett besök till bibban, där blev det lyckohjul och pyssel. Medan vi var där inne regnade det ute. Så vi kände bara av några få regndroppar sedan då vi gick därifrån 👍. Wilma ville testa på att hoppa på studsmattorna där man är fastspänd i nån vajer samtidigt. Hon har aldrig vågat testa hoppa på någon sådan förut, så hon var riktigt duktig som vågade 😍.




Sedan blev det bråttom till barndisco vid kulturhuset Fanny. Det var dock en besvikelse, inget disco i våra ögon, som tur hittade vi en lekpark utanför. Promenerade sedan mot Trefaldighetskyrkan där vi åt bulla och saft/kaffe utanför. 


Vi var också på konstutställning innan vi kom oss fram till Vasa teater. Det var glest med folk vid teatern, klockan var ändå 20.30. Wilma åt en korv och pysslade en prinsesskrona. Bästa programmet för barn fanns nog helt klart där 👍.




Till sist gick vi till Rewell där Johnny ville se på en show. Där var dock mycket folk och högt ljud. Dessutom började Wilma vara trött, så vi såg inte showen till slut. Vi hann med en lekpark till medan Johnny gick efter bilen. 

Säger det varje år, vet inte om vi behöver fara nästa år igen. Men ändå far vi 😅. Om vi far nästa år så tror jag nog att vi måste vara i stan lite tidigare och så börjar vi nog vid Vasa teater för att hinna med allt program där 🙂.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0