Första maj helgen

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, men det blev en ganska bra helg ändå. På fredags morgonen vaknade Wilma och var förkyld. Så fick skippa planerna på att fara och veckohandla med henne. Som tur var hade vi köpt första maj ballong redan i onsdags. Det blev en hemmadag istället.


På tal om ballong köpet. Vi åkte till nya Prisma, köpte snabbt en ballong och åkte vidare till Wilmas kör. Efter kören på väg hem sa det PANG! i baksätet. Den nyinköpta ballongen hade fått ett stort hål. Jag blev nästan mera rädd än Wilma, hon blev mest skrämd. Som tur var inte så ledsen. Vi fick åka tillbaka till Prisma och hoppas på att få en ny. Det fick vi 🙏. 

På lördagen, valborgsmässoafton, jobbade jag 7-15. Sedan gjorde vi inte så mycket annat den kvällen än körde ett varv genom stan. Jag ville se hur mycket folk som var i farten. Och visst var det folk, främst studerade, som rörde sig på stan och i Hovrättsparken. Några bilder på det blev det inte då vi susade förbi så snabbt 😎.

På söndagen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, Wilma var ju nog lite förkyld ännu men coronatestet visade negativt. Vi bestämde oss för att bara köra förbi torget. Sedan ställde vi oss på vägkanten och såg på alla fina veteranbilar som körde förbi 🚙. Det var tur att vi redan köpt första maj ballongen 🎈.


Sedan ville vi ha både mat och glass. Det blev pizza i en lekpark på Brändö (av alla ställen 😅🙈). Det båste iskallt så det blev att snabbt kasta i sig pizzan 🥶. Sedan lekte Wilma en stund.


For sedan vidare till Bernys där vi åt varsin mjukglass i bilen. Jag fick äta nästan två, för Wilma tog bara nån sked 🙈. Sedan blev det Lillö. Det första vi gjorde, även denna gång var att vi klobbade en ORM! 😬 Hur många finns det på vägen till tuppen?? Får verkligen hoppas de resterande hålls långt inne i skogen, ja bara för deras egen skull. Vi vill inte ha dem på gården.


Vi drack lite mjöd och åt några kex. Jag räfsade lite till och Johnny och Wilma tog en kort promenad. Någon varm första maj var det verkligen inte, men vem hade trott att det skulle bli det 🙂.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0