Vårfunderingar och resa bokad

Enligt kalendern är det vår. Och visst känns det som vår. Förutom idag då snöflingorna seglar ner. 


Kvinnodagen till ära kom årets första tulpaner på bordet...tror det var årets första i alla fall, svårt att minnas 😅.

På Lillö är det soffbyte och ommöblering på gång. Det tar sin tid, men soffan och sofföverdraget är på plats. Resten är just nu en enda röra, men ingen brådska har vi.


Förra helgen var mamma med ut till Lillö. Fint vårväder hade vi då ☀️.


Wilma har blivit stora flickan och börjat gå på wc. "Tuppen" gick också bra att använda. Skönt att slippa lägga på blöja stup i kvarten. Helt har vi inte sluppit blöjorna, men en bra början då hon åtminstone kissar på wc. Duktig flicka ❤. I brist på vatten får man tvätta händerna i vatten som rinner ner från taket 🙂.


Dagarna går i rasande fart. Tycker jag inte hinner med. Bokade en resa till Umeå i april. Hoppas inte vi får corona, *knack, knack* i bordet. Tog dock avbokningsbart fastän det var dyrare. Bara ifall om, man vet ju aldrig i dessa tider. Det kliar verkligen i mina resenerver, även om man kanske inte vill åka vart som helst just nu. Men Sverige är ändå ett av mina favoritresemål, bara för att det är så nära och förstås för man kan prata svenska där 🙂. Umeå har vi inte varit till sedan 2019 och Stockholm 2017. Så Stockholm finns i mina tankar, får se, kanske senare i år.


Igår blev det också en eftermiddag på Lillö. Hackade bort all snö och is bakom huset så jag slapp fram till gasflaskorna. Sedan var det bara att börja koka mat. Snöhögen gick upp över halva fönstret, så det var ingen lätt uppgift. Men med rätt redskap gick det och envis var jag 😅.


Lite lek på isen hann vi också med. 

Nu i helgen jobbar jag dubbelnatt. Jobbar 3/4 helger nu i mars. Men bättre att jobba natt, då hinner jag göra något på dagen. Blir nog säkert ett besök till Lillö i helgen för att fortsätta möblera om 🙂.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0