Coronadagar på Lillö

Förra veckan kom sig båten äntligen ut ur vintervilan. I vattnet är den inte ännu, men förhoppningsvis snart.


Corona veckan fortsatte. Wilma och Johnny blev ju också sjuka, men febern var över på en dag så det var ju tur 🙏. Johnnys coronatest visade betydligt starkare positivt än mina test, så det var ingen tvekan om saken att han var smittad.

På tisdag kväll for vi till Lillö för att hämta honung som lämnat dit. Spelade lite Afrikas stjärna också och åt korv med bröd.



På onsdag eftermiddag/kväll for vi till Lillö igen. Hellre är man ju där än där hemma. Så då blev det två nätter där igen. Jag förnyade blombänken framför gungan, grävde bort allt ogräs, hittade de försvunna blommorna som gömt sig bland ogräset. Sen planterade jag akleja, gräslök och gullviva som jag grävt upp där hemma och tagit med. Sedan sådde jag lite sallad och satte ner några squash frön. Får se om squashen hinner bli till något.


På torsdag tänkte jag att jag måste nog ta och röra på mig lite, så jag orkar springa runt på jobbet i helgen. Har ju hört att det tagit så länge för vissa att träna upp konditionen igen efter corona. Men promenaden kändes nog som vanligt, så tur var ju det, gick en liten extra runda till 60-skylten efter Köklotvägen. Måste säga att vi nog slapp lindrigt undan denna gång vi fick corona. Man vet ju aldrig hur det blir en ny gång (hoppas det var första och sista gången).


Det var lite mulet och blåsigt väder mellan varven. Jag rensade bort lite gräs och annat skräp vid stranden. Wilma hjälpte till.


På eftermiddagen ville Johnny också ta en promenad, så då gick vi en kort sväng mot Fladan. Inspekterade den nybyggda vägen på samma gång.




Egentligen kändes det som om jag mest stod i köket denna torsdag. Till lunch lagade vi pizza, sen morotsbiffar med tillbehör till middag. Ja och en rabarberpaj också. Det blev mycket disk 😅🙈. 


På fredagen åkte vi hem redan på förmiddagen så jag skulle hinna med alla ärenden jag hade att uträtta före nattjobbet.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0