Lediga dagar i juli, sista semesterveckan

Är inne på sista semesterveckan. Vart har fyra veckor tagit vägen. Säger som jag brukar. Borde nog vara åtminstone fem veckor i rad för att verkligen få koppla av. Men visst har det varit skönt med lediga dagar. Men utvilad är jag absolut inte 😅🙈. Vi har inte hunnit vara hemma så mycket, men då vi väl varit hemma har vi mest klippt gräs, vattnat blommorna och cyklat. 


Plockat blåbär har jag också. Skulle vilja hitta hjortron, men vet inte om jag vågar söka. Vet ju hur det gick sist 🙈. Tiden vill inte riktigt räcka till för några flera timmars äventyr i skogen.


En kväll lekte vi en stund på dagis gården. Sedan blev det glass vid Älvboden.



En annan dag hälsade vi på hos Wilmas mommo. Johnny fixade en plåt på taket och satte fast brandstegen ordentligt. 


Strömsö är ett måste sommartid, men tyvärr hade vi inte med oss några simkläder. Så det blev att gunga och äta glass istället 🙂.







Samma kväll blev det också en snabbvisit till Peppe och Mattis villa.



Egentligen ska det väl nog bli skönt med vardag igen. Dagis och jobb. Har nog varit fyra intensiva veckor. Fastän vi varit lediga. Tror vi alla mår bra av vardagsrutiner igen 🙂. Men helst skulle man ju vilja få välja om man vill jobba då det är fint väder, då är man ju helst på Lillö 😉🙂. Men sommaren är ju inte slut ännu, lediga dagar har man ju nog. Kan dock hända det kommer att gå åt en del bensin då jag kommer att köra av o an till Lillö, men då är det så 😎. 

Njut av semestern ni som just fått eller snart får ledigt! ☀️ Nästa år får jag vänta tills nu innan jag får semester (om vi fortfarande har samma rullande system 😉).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0