En förkylnings helg som blev bra till sist

Nu är förkylningstiderna här. För 2,5 vecka sedan, dagen efter konstens natt vaknade jag med sjuk hals, huvudvärk och stegring. Det blev en dag på soffan medan Wilma var på dagis.


Ett coronatest måste jag ju också åka och ta. Den här gången blev det att åka till Dammbrunnen och ta ett test då det inte fanns några tider vid Korsholms hvc.


Det finns inget bättre ställe att sova på då man är förkyld än på Lillö, så dit bar det av på lördagen. Bra med luftfuktighet 😉. 

Stegringen var borta, men huvudvärken och slemmet kvar. Kände för en kort kantarell runda för att "lufta huvudet" lite. Hittade dock inga kantareller.


På söndagen kom testsvaret, det var negativt! Hade nog det på känn. Vi var dock inte så pigga då söndagen kom, Wilma blev förkyld under natten. Så humöret var inte det bästa för varken henne eller mig. Behövde lite luft så gick till fladan och fiskade lite. 


Fick upp flera mörtar i olika storlekar, men kastade alla tillbaka. Ville ju få upp nån abborre, men icke.


På kvällen njöt vi av all utebelysning som Johnny lagt upp lite här och där. Nu lyser det också på bastuterrassen 🙂.

Vi sov över ännu en natt, till måndagen. Johnny for till jobbet på morgonen. Jag och Wilma hade en ledig dag. 


Det var fint väder, spegel blankt och vi njöt så gott vi kunde mellan hostningarna. Senare på eftermiddagen kom Johnny tillbaka till Lillö och vi åkte ut med båten. Man måste ju passa på då det var 25 grader och ingen vind.


Vi for och svängde till Västervik hamn. Det längsta vi kört med båten i sommar. Vi körde dock på en sten. Där borde inte ha varit någon sten, men tydligen var där en 😬. 




Det var en riktigt skön båttur. Det blev ju sist och slutligen en bra helg ändå 🙂.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0