Spontan utfärd till Umeå

På onsdagen då jag vaknade hade jag bestämt mig, kan Johnny ta ledigt följande dag åker vi på kryssning till Umeå. Och så blev det 🙂. Wilma blev förstås glad över att få åka med "stora båten" då det inte blev av förra veckan som planerat. Det blev tidig väckning, lite bråttom till båten, men allt gick bra. Lärde oss något nytt då vi skulle checka in, var lite knepigt, men nu vet vi att vi ska ha QR koden framme och inte bokningskoden 🙂.


Wilma hittade genast lekrummet. Det var också bra att ha en hytt så vi slapp bära runt på alla "ifall om" saker.


Vips var vi framme i Umeå. Shoppandet kunde börja 🙂.


Vi åt lunch på Ikea. Shoppade lite där och i köpcentret bredvid. Åkte sedan vidare till andra butiker och loppis. Hann tyvärr inte med alla loppis. Skulle också ha velat till ÖoB samt Ica Maxi, men det får bli en annan gång.


Nio timmar hade vi på oss att shoppa. Bättre än förr då man bara hade typ hälften. Men nästa gång bokar vi nog övernattning. Visste ju att vi inte skulle hinna med allt på en dag, därför hade vi ju tänkt tre nätter, men nu fick det bli en dagskryssning. Bättre än ingenting och Johnny fick sin födelsedags resa ändå 🥳❤. 

Båten tillbaka gick först 21.30 finsk tid, så vi var alla trötta. Efter lite kvällsmat somnade både Wilma och Johnny. Jag hittade inte sömnen utan gick och köpte lite smått och gott i butiken istället. 01 var vi iland och kunde köra hem igen. Först 03 kom vi alla i säng och det blev en kort natt.

Nöjda med dagen är vi och planerna inför sommarresan är redan igång 🙂. Helst skulle jag ju fara redan imorgon ( bara det skulle vara 25 grader och campingväder 🤪🙂).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0