Kaffefrömand, förkylning och semester

Förra lördagen började med att jag for ut på en joggingrunda. Har försökt komma mig ut några gånger i veckan och jogga i intervaller. Bäst går det då det inte kör några bilar förbi 😅. Vill inte se några människor då jag kommer lufsande med svetten rinnandes 😅. Väntar tills all snö och is har smält så jag kan jogga efter skogsbilvägen. Men det tar ju lite länge innan all snö har smält där inne i skogen. Flera dagar har jag haft sällskap av svanar som hållit till på åkrarna bredvid vägen.


Borde börja ta foton med kameran igen, blir så mycket bättre bilder då. Men har bara en kamera som fungerar och bara det längre zoom objektivet fungerar. Det är ju bara att konstatera att kameror håller inte länge i min ägo. Det har de aldrig gjort. Undrar hur många kameror och telefoner jag haft under åren som slutat fungera...eller blivit dränkta i coca-cola 😅.

Nåja åter till lördagen. Efter lite mat i magen for jag och Wilma till Västervik. Var där en stund så Wilma skulle få leka lite. Sedan kom mamma med till oss på mat och kaffe. Johnnys föräldrar kom också, så det blev en trevlig kväll.


På söndagen då Wilma vaknade var hon förkyld 😔. Dit for den Umeå resan. Skulle ha åkt på onsdag, men fick avboka. Trodde det skulle vara lätt att avboka, och få pengarna tillbaka, men icke. Wasaline skulle ha 134€ i avbokningsavgift, halva resans pris. Jag hade läst avbokningsvillkoren sjuttioelva gånger, där stod det följande: 


Det står ingenting om att man måste ha rest innan 31.3, bara bokat före 31.3. Så jag trodde villkoren ovan gällde, men nej. Vi borde tydligen ha rest före 31.3. Så skickade ett argt mejl dit, och pga missförstånd fick jag hela summan tillbaka 🙂👍.

Har tagit två coronatest på Wilma, båda negativa. Så ingen aning vad hon har, väntar på att nån annan ska få några symptom. Jag är väl den som har varit mest utsatt för alla bobbor som varit hemma med henne, samt fammo och faffa. Men hoppas förstås att alla andra plus jag hålls friska. Dock har de flesta på dagis haft corona nyligen fick jag höra, så konstigt är det ju nog om hon skulle ha kunnat undvika att bli smittad 🤔. 

Söndagen fortsatte dock lite bättre då vi åkte en sväng till Lillö för att kolla läget. Blåste kallt.


Tog en promenad till fladan också.



Min semester vecka blev inte som jag tänkt mig. Som tur har Wilma varit med fammo och faffa några timmar nästan varje dag så jag har kunnat göra lite andra saker än leka 🙂. Tacksam för det. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0