Picknick i skogen och en massa annat skoj

Mitten av oktober. Snart är vintern här. De senaste veckorna har som vanligt rusat iväg. Det har blivit någon promenad, både i sol och i mörker. Det blir ju så snabbt mörkt om kvällarna! Och mörkare blir det.


En förmiddag hade Wilma besök av sin kompis. Som hon har väntat sedan juni på att hon ska komma hit och leka, äntligen blev det av och vi hittade en passlig dag och ingen var förkyld 🙂.


En dag shoppade vi loss i GW gallerian. Lunch och en lekpaus blev det också 😋.


Vi har också haft picknick i skogen vid sportplan. Men där var myggigt. Från dagis har de gått till skogs varje torsdag, men från oktober är de i jumppasalen istället. Picknick väskan var dock färdigt packad den torsdagen, så vi bestämde oss för att gå till skogen efter dagis istället 🙂🍁.


Efteråt åkte vi till "brandbilslekparken" och lekte en stund.



Den här veckan har mest gått i jobbets tecken, även om jag var ledig igår. Nu blir det tre dagar jobb igen. Sällan jag jobbar två kvällar 13-21 efter varandra, egentligen skulle det ha varit tre kvällar i rad men fick som tur byta lördagen till 7-15. Om jag får välja jobbar jag helst morgon och nån natt där emellan 🙂.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0