En utfärd till Seinäjoki

Så här års brukar jag alltid vilja resa någonstans. Av förståeliga skäl har vi ju inte kunnat resa utomlands på länge. Denna gång fick det dock bli en betydligt kortare resa. En dagstripp till Seinäjoki. Kollade faktiskt hur båten går till Umeå, men var lite opassliga tider för att ta med Wilma. Umeå får vänta. 


Vi började med lunch på Rax. Hade först tänkt luncha vid Pancho Villa, men där var så mycket folk, så det fick bli Rax istället. Bättre för plånboken åtminstone 🙂. 


Wilma ville förstås leka lite också. Sedan gick vi runt hela Ideapark, men så värst många butiker gick vi inte in i. Några småsaker köpte vi bara.


Sopuraha måste vi förstås också besöka, där hittar man alltid något man inte visste att man saknade. Blev en kaffe och lekpaus vid Abc innan vi for vidare till det sista loppiset. Där fyndade vi mycket. Bl.a. en fodrad kurahalare, men den var för stor ännu. Bra att ha i skåpet och kunna ta fram då den passar 🙂.


En rolig utfärdsdag blev det. Men innan julen vill jag nog åka iväg någonstans igen, kanske lite längre bort än Seinäjoki 🙂. Vi får se 🍁.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0