Lillö, Åminne o vänner på besök 🧡

9-11.7 blev det ännu en helg på Lillö. På fredag kväll åkte vi dit på kvällen. Jag och Wilma tog oss ett dopp. Modelleran kom också fram 🙂.


De hade lovat regn på lördagen, så vi tänkte att vi passar på och åker och handlar då. Först hann vi leka lite ute.


Wilma somnade i bilen, så vi for vidare. Till sist hamnade vi i Åminne där vi köpte glass 😋🍦.



Innan vi kom oss tillbaka till Lillö åkte vi och hälsade på Wilmas mommo och moffa. Där grillade vi korv.

Var skönt att komma ut till Lillö igen. Sover nästan bättre där än hemma. I alla fall behöver jag bara vifta med handen då Wilma vaknar i sängen bredvid. Hemma får man gå av och ann ibland flera gånger per natt.


På söndagen var det också ostadigt väder, men det stoppade inte Sofia och Malena som kom ut till Lillö. Längesedan sist. Vi började med att åka till Replot på pizza och hamburgare. Var ju så gott senast 😋. Även denna gång blev vi mätta och belåtna.


Sedan åkte vi via ett bakluckeloppis. Vi fyndade alla något smått 🙂. Johnny åkte ut och köra med Wilma en sväng. Vi andra tog en sightseeing via Replot kyrka och via Köklot. Sen till Lillö igen. Jag hade glömt nyckeln i Johnnys bil, så vi fick sitta utomhus en stund och vänta. Då kom det förstås lite regn, så vi fick gå in i bastukammaren som var öppen (dock fullt med saker där 🙈😅). Konstaterade dock att det slutat regna ganska snabbt, så vi gick ut igen. Då tog det inte länge innan Johnny och Wilma kom. Så då blev det kaffe och blåbärspaj. Tyvärr kom det en skur igen så vi satt inne och drack vårt kaffe ☔.


Sedan satt vi ute en stund och njöt av solen. Så småningom blev det dags för gästerna att åka vidare. Tack för en fin dag 🧡. 

Det blev en riktigt bra helg igen 🙂.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0