Böcker, vinterkläder och andra fynd

Det har inte blivit så många loppisrundor som vanligt, men varannan vecka har jag nog svängt in via något loppis. Combo och Comboliina har ännu förkortade öppethållningstider och öppnar först klockan 12, så har ofta svårt att hinna där via. Mellan 10-12 skulle jag ofta hinna gå en runda bara loppisarna skulle vara öppna den tiden. Hämtar oftast Wilma kl.13 från dagis. Från och med februari ska hon dock börja vara max 86 timmar på dagis istället för max 60, så kanske får mer tid över då. 

Det blir förstås mest kläder åt Wilma jag fyndar. Leksaker och böcker har hon förstås massor av, men svårt att låta bli att köpa då man hittar billigt.


Doktors saker har hon länge velat ha, så de måste hon få då vi hittade billiga. En Alfonsbok för 50 cent och Mamma Mu bok för 2€ var ju nästan ingenting.

Just nu använder hon kläder i storlek 98-104. Byxor i storlek 98 börjar bli små. Därför köper jag nu mest kläder i 110-116. Hon använder redan flera tröjor i den storleken, viker upp ärmarna lite så är de perfekta. Den rosa vinterjackan i storlek 110 passar säkert en kommande vinter, får bara se vilken vinter 🙂 Kax halaren hon har som är storlek 98 är nog ganska så precis om inte lite liten, så får se om jackan är liten eller stor i storleken. Än så länge såg den nog stor ut på henne, men tror nästan den passar nästa vinter.

Vad skulle man göra utan loppis? Ja inte vet jag 😀.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0