Vinterlek och premiär i pulkbacken

Vardagen rullar på. Ibland tycker jag att jag inte gör så mycket annat än jobbar och skottar snö 🙂. Förra veckan hann vi dock med en träff hos Wilmas kompis. Före vi for dit sa Wilma att kompisen är hennes bästa vän. Roligt att höra. Men vet inte om de direkt lekte som bästa vänner sedan 😅, men det är ju inte så lätt att leka tillsammans i den åldern. Speciellt inte då de ska ha samma saker hela tiden. 


Vintervädret har fortsatt. Snö och kallt väder. Denna gång har jag ännu inte fått sjukt i ryggen av allt skottade. Istället är det axlarna, nacken och hela bröstkorgen som värker till och från. Att lyfta upp snö och kasta iväg/skotta högre upp är kanske inte så bra. Med lite massage, stretching  och värkmedicin har det varit borta nån dag, men nu känner jag av det igen. 


Wilma har sovit första gången på dagis, det gick hur bra som helst 🥰. Testade att sova inne en dag här hemma också och det gick! En dag. Så det varierar lite om hon sover på dagen eller inte. Ibland tar vi nog oss en biltur så hon får sova.


Pysslandet fortsätter. Ofta pysslar hon med pappa. Där emellan blir det en hel del teckningar.


Här om dagen var det också premiär i pulkbacken här hemma. 


Var lite svårt att åka på en stjärtlapp (eller liukuri som jag säger). Man måste ju hålla upp benen, annars åker man ju ingenstans. Men med lite hjälp gick det ganska bra. Mamma och pappa åkte också 😅.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0