Snökaos och coronatest

Nu får det räcka. Mer snö behöver vi inte. Det är nog många år sedan vi haft så här mycket snö. Wilma tycker om att leka i snön, men då måste det vara färdigt skottat så hon kan gå 🙂. Flera gånger har jag fått skotta snökojan de senaste dagarna. Bäst att ta bort lite snö i gången så inte alla saker försvinner under snön. Fick nog söka efter både spadar, kottar och stekpanna.

Då jag skulle köra till jobbet igår fick jag nog hålla tungan rätt i mun. Har aldrig varit med om något liknande. Oplogad väg ut till riksåttan med hur mycket snö som helst. Drog åt alla håll och trodde jag skulle åka i diket flera gånger, inte roligt.




Wilma har varit hemma från dagis torsdag och fredag denna vecka pga förkylning. I fredags var hon på corona test, första gången, men det gick bra. Måste förstås hålla fast händerna så hon inte skulle vifta runt, men provtagningen gick ju på några sekunder. Då allt var klart fick hon en liten bil, så då var allt frid och fröjd igen 🙂. Idag på förmiddagen kom resultatet, NEGATIVT 🙂👍. Misstänkte nästan det, men nuförtiden vet man ju inte så lika bra att testa då.


Hon blir nog hemma ännu några dagar. Jag jobbar mest kvällar och nätter denna vecka, så fammo behöver inte sköta alla dagar.

Nu ser jag fram emot min två veckor långa semester som börjar om tre veckor 🙂☀️.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0