Julfiilis utan tomte och en missad Lucia

Förra helgen besökte vi Julfiilis marknaden i stan. I år måste man betala inträde, 5 euro kostade det för oss tre tillsammans. Inte dyrt, men kändes onödigt. Wilma klappade ett får och en get, det var väl det bästa. Någon tomte såg vi inte skymten av fastän jag läst i programmet att han skulle vara där just då. Wilma blev förstås besviken då hon inte fick träffa tomten 😕. Tror vi klarar oss utan ett besök dit nästa år.


Efter marknaden hade vi lite extra tid, så då blev det fika vid simhallen. Wilma hade aldrig varit dit förut, så det var lite spännande att se på alla som simmade. Sedan såg hon lekhörnan så då skulle den testas 🙂. Nu då hon har varit sista gången på babysim borde vi nog åka och simma någon annanstans nån gång i vår.


Sedan åkte vi till Västervik för att se på Lucia vid Hannas stuga. Hade ingen brådska från parkeringen då Lucia inte skulle vara där exakt då det började. Vi blev minst sagt besvikna, åter igen denna dag, då vi missat Lucia. Tydligen hade hon bara ridit snabbt förbi just då tillställningen började. Wilma köpte en slickepinne och sen for vi till mamma på mat.




Vi får hoppas på bättre tur med både tomten och Lucia ett annat år 🙂🎅.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0