Äntligen två dagar ledigt

På torsdag kväll efter jobb, Prisma och Rolls besök åkte vi till Lillö. Äntligen hade jag två dagar ledigt. Senast det hände var 28.7-29.7, alltså för över 3 veckor sedan. Var skönt att få koppla av lite och bara göra det man kände för.


Det var högt vatten, så här högt har det inte varit på hela sommaren. Skulle få vara så här högt hela tiden.



Hade visserligen nästan ingen strand, men var ju passligt med vatten. Tyvärr var det väl kallt, så blev inget dopp.

På fredagen for Johnny på jobb. Jag och Wilma for och hälsade på Wilmas mommo och moffa. For sedan tillbaka till Lillö igen.


Wilma kokade lite "korvsoppa". Den blev god 🙂 


Johnny hade satt upp lite ny belysning. Bl.a. den här lampan i fönstret som går på timer. Han hade också satt upp små lampor i storleken av en vanlig lampknapp i varje rum. Bra med mera belysning nu då det snabbt blir mörkt om kvällarna.


På lördagen for vi på gårdsloppis till Iskmo/Jungsund. Jag fyndade bl.a. en del kläder åt mig själv. Vid Iskmo dagis sålde de plättar och korv, det var gott. Men lite besvärligt att äta en stor plätt med vispgrädde utan bestick. 😋.


Efter loppisrundan for vi på pizza till Replot. Wilmas fammo och faffa kom också med. For via efter färska syltgrisar och sen på kaffe till Lillö.




På kvällen åkte vi hem igen. Jag fick äntligen tvättat golvet på Lillö före vi for hem, har tänkt göra det hela sommaren 😄.

Nu ser jag framemot en ledig helg kommande helg. Är fyra veckor sedan sist 😮.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0