Dagar i april

Veckorna bara rusar iväg. Snart är det maj ☀️. Då har jag snart semester igen, 31.5 börjar min 4 veckors sommarsemester. 


Vi har inlett sandlådesäsongen här hemma. Första dagen var det översta lagret fruset, men följande gång gick det bättre 🙂.


Några skogspromenader har det också blivit nu då snön smält så pass mycket så vi inte behöver gå med snö upp till knäna.



Ett besök hos mommo och moffa blev det en dag.


Vi har fortsatt att besöka olika lekparker. De senaste besökte vi i helgen. Det blev Björkparken i stan och Västerängens lekpark nära Böle.





Jag har sålt på loppis i två veckor, så vi har hälsat på draken utanför flera gånger 🙂. Hämtade bort sakerna igår och det hade gått helt okej.


Igår var vi också på kompisträff. Roligt att också träffa Linnéa och hennes mamma som vi inte sett på länge.


Idag har vi varit till Edvinstigens lekpark samt hälsat på hos min äldsta syster. Tack för sockorna och pusslet 🙂. Lite senare gick vi ut och räfsade samt plockade några löv 🌿.



Förra veckan jobbade jag alla dagar utom en. Denna vecka har jag istället varit ledig måndag och tisdag. Har dessutom också ledig helg. Den här veckan blev det mitt i allt aktuellt med coronavaccin för oss vårdpersonal på boendet, så på torsdag ska jag få sprutan 💉. Får hoppas det går bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0