Årets värsta storm

Natten till torsdagen blåste det rejält. Det var inte frågan om något träd skulle ligga på marken då morgonen kom, utan vilket träd. Som vanligt då det stormar är det inte det trädet man trodde som blåst omkull. Denna gång låg en av björkarna på gräsmattan omkull. Dessutom hade det blåst av grenar av andra träd lite här och där. Vi hade klarat oss bra med andra ord. Inga träd över bilar eller hus.
 
 
Även på Lillö hade det stormat ordentligt. Många träd låg över vägen. Johnny och hans pappa åkte dit med motorsågen och tog bort en gran som låg över grannens väg. Får se hur länge träden som hänger över elledningarna får ligga kvar, dem får ju inte vem som helst röra.
 
 
Det var också ovanligt lågt vatten. 
 
 
Då man jämför med dagen före så hade vattnet verkligen "försvunnit" från den ena dagen till den andra.
 
 
I torsdags var Wilma och jag också ute på en biltur, för att Wilma skulle sova. Samtidigt var det intressant att se vad stormen hade ställt till med på andra ställen. Det är ju aldrig roligt då träd faller ner på mer eller mindre olämpliga ställen, men det är ändå häftigt vad vädrets makter kan ställa till med. Som tur har vi ju bara mindre stormar här i landet, orkaner och jordbävningar klarar vi oss bra utan. 
 
Årets värsta storm är alltså över, ja vi får hoppas att det var årets värsta och att det inte kommer en ännu värre. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0