Rimfrost överallt och mera förkylning

På lördagen vaknade vi till en fin dag. Det hade varit kallt på natten och rimfrosten låg länge kvar på gården. Wilma och jag gick ut och testade kameran på min nya telefon som tomten redan hämtat. Den fick helt klart godkänt 🙂.


Vi kokade lite soppa också, men det gick sådär då vattnet hade frusit till is ovanpå.


Den här veckan började med förkylning för Wilmas del. Fyra veckor hann hon vara på dagis innan en ny förkylning kom. Så det blir en lugn hemma vecka och inget dagis för lilla fröken.

Igår kväll kom jag mig iväg på lite välbehövlig egentid. Bara att sätta mig i bilen och vrida på musiken så högt jag vill är ju egentid bara det. Men åkte också via Fyndis och Rusta. "Behövde" shoppa lite annat än mat. På loppis hittade jag en del plagg åt Wilma bl.a. ett par hängsel vinterbyxor i storlek 104. En till Mamma Mu dvd film för hela 25 cent hittade jag också. Från Rusta kom jag hem med en ny större filt. Den gamla välanvända får jag nu kasta bort. Jag sitter ju alltid invirad i en filt i soffan, annars fryser jag. Påslakan för 8€ styck fyndade jag också. En bra kväll på fyndfronten blev det 😊.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0