Sått i odlingslådorna och vattnat lite stenar

För ungefär en vecka sedan blev det sått i odlingslådorna. Ännu ska dock squash och frilandsgurka planteras, men köper färdiga plantor så väntar en tid med det ännu. Är ju så kallt ännu med minusgrader på nätterna.  Wilma var inte så intresserad av att så, men sedan då vi skulle vattna blev det roligt ☺. 
 
 
Så här såg det ut en annan dag då vi vattnade. Roligast var ju förstås att vattna skorna, stenarna, ner i brunnen och olika prydnadsdjur på gården. Till sist vattnade vi nog lite blommor också.
 
 
Vårbruket är i full gång här omkring. Nästan hela tiden kör det en traktor förbi, till Wilmas lycka. Ibland kan man dock tycka att de för sådant oljud, speciellt då tanken är att Wilma ska somna i vagnen. Men som tur är så somnar hon ändå, fastän det kör sjuttioelva traktorer förbi. 
 
 
Det har börjat grönska så fint överallt, men jag hinner inte springa omkring med kameran som jag skulle vilja. Sena kvällar med en dam som somnar mellan 23.30-01 gör en inte pigg. Positivt är ju att hon för tillfället sover till ca 8.30 på morgonen ☺. 
 
Denna helg blir det jobb för mig, sedan två lediga dar igen. Hoppas ni får en bra helg!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0