Cykeltur och glass

Igår kväll kom jag på att vi skulle fara ut och cykla en sväng. Johnny jobbade kväll så vi hade lite tråkigt här hemma. Satte Wilma i cykelstolen och cyklade iväg till Kvevlax. Siktet var inställt på glass. Frågan var om vi skulle cykla till glasskiosken vid bensinstationen lite längre fram eller till Sale. Det blev det sistnämnda. Det gick bra, men det blåste ganska hårt så var delvis motvind. Tänkte dock inte få upp spännet på bältet i cykelstolen. Stod säkert 5 minuter utanför butiken och försökte få upp det, till sist gick det. Vi hittade passliga "klämmis" glassar som vi sedan åt där ute. 
 
 
Det enda negativa med rutten är bron över Kyro älv. Inte roligt att cykla över den själv, ännu värre med Wilma i cykelstolen, så ledde cykeln över bron på vägen tillbaka. Varför kan de inte laga en ordentlig och jämn bro? Skakar som bara vad och far hit och dit. Obehagligt. Dessutom ser man ju vattnet nedanför. Nej usch då. Leder nog cykeln över nästa gång också. 
 
Vi kom oss hem till sist. Visst kändes det i benen att jag inte cyklat så långt på vem vet när. Svetten rann nästan resten av kvällen, så varmt fick jag. Som tur hade Wilma vinterhalaren på sig, skulle nog ha blivit kallt annars. Var endast händerna som kändes kalla på henne då vi kom hem. 
 
Wilma var nöjd med utflykten, var endast den sista kilometern som hon började säga att hon ville upp ur stolen ☺.
 
Får se vart vi cyklar nästa gång ☺.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0