Den första vårmånaden är här

Mars månad är här. Den första vårmånaden.  Lite snö har vi fått på marken igen under helgen. Jag har mest siktet inställt på semestern om lite mindre än två veckor. Jag har jobbat i helgen och jobbar ännu tre dagar till, dubbelnatt. Wilma har nu blivit 1 år och 8 månader, tiden bara rinner iväg.
 
 
Den lilla damen har tyvärr flera tänder som besvärar henne just nu. Hon vill inte tugga maten. Därför har maten samlats i munnen och kommit upp igen, eller så har vi fått ta ut det hon har i munnen. Inte roligt. Idag mixade jag broilersoppa, då åt hon utan problem. Igår ställde en liten xylitoltablett till det, sedan var det brödet som kom upp, så idag blir det nog inget bröd eller andra svårtuggade saker. 
 
 
Här hemma tycker jag att jag mest springer runt och plockar leksaker eller dammsugar upp smulor från golvet. En och annan tvättmaskin sätter jag också igång. Idag har jag faktiskt hunnit se på lite Paradise Hotel medan Wilma sov, men dammsugaren fick också komma fram idag. Det var ju stenar överallt. 
 
Nu hoppas vi på en solig vecka!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Tänkte om jag skulle komma i april eller maj!😊

2020-03-07 @ 09:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0