Bland trolldeg och höga legotorn

Vad har vi gjort en helg som denna? Mest tagit det lugnt, busat utomhus, lekt här inne och lite annat. Handlat lite mat har vi också gjort. Inget hamstrande men ändå blev det mera än vanligt. Mjölken tog dock snabbt slut, så nästa gång måste vi nog handla ännu mera mjölk. Hade 9 liter på fredagen, på söndagen var de slut. Kanske Molly och Whiskas smyger sig in i kylskåpet på natten och dricker upp allt, hehe. 
 
Vi har varit mycket utomhus, sprungit runt huset och inspekterat skogen.
 
 
Flera promenader har det blivit.
 
 
Wilma har också testat att pyssla med trolldeg, för första gången. Men det var nog mest mamma och pappa som fick pyssla. Hon tog lite i degen, men några figurer ville hon inte göra. Nöjd med resultatet blev hon nog, det blev ju både snögubbar, bilar och en traktor. 
 
 
Några gardiner har jag äntligen fått upp. Har ju varit tomt i fönstren nu i x antal veckor sedan julgardinerna kom sig ner. Ännu fattas dock två gardiner här nere.
 
 
Efter en tid av ointresse för lego vill Wilma nu leka mera med duplo igen. Tur det, då vi nu ändå har så mycket. Nu blir det ofta höga torn, med lite hjälp blir det ännu högre torn. 
 
 
Det var vår helg det. Jag fortsätter med semester. Är ju egentligen bara inne på dag två ännu. Att inte kunna röra oss så mycket som vi brukar, springa på loppis flera gånger i veckan och bara fara till butiken för att vi vill komma bort hemifrån. kommer att bli svårt. Men handla mat måste vi ju ändå göra. Wilma blir snabbt rastlös här hemma, så igår blev det en sväng till Lillö, mera om det i nästa inlägg ☺. 
 
Ha det bra alla och ta hand om varandra ❤.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0