Första övernattningen för i år

Minns inte när vi senast varit över natten på Lillö i maj, men i år hände det. Hade för en gångs skull ledig helg, så ville passa på att sova där. Nästa gång jag har helt ledig helg är först i början på juli. Om någon undrar när jag har semester så får jag det först 10.8. Men inte mig emot. Känner att jag bra kan jobba just nu. Dessutom jobbar jag 77% fram till semestern, så känns bra det också. Speciellt nu då nätterna i detta hus inte blir så långa. Johnny har semester fem veckor från och med 15.6, så någon gemensam semester har vi inte detta år.
 
 
På lördagen åkte vi alltså till Lillö på förmiddagen. Lagade mat och gick ut på en vagnpromenad. Resten av dagen spenderades inomhus och vid stranden. På kvällen blev det bastu, men inget dopp. Det blev som vanligt sen kväll, Wilma somnade 23.45 på luftmadrassen som vi skulle sova på, bar henne i egen säng och hon sov vidare till 7.40. Skulle gärna ha haft lite längre sovmorgon, men vad kan man ☺. Det var bara att stiga upp.
 
 
Efter frukosten började den evighetslånga packningen igen. Tänk vad mycket man tar med sig för bara en natt. Dessutom finns det mesta redan där, förutom mat och vatten. Jag plockade och städade, Johnny fick underhålla Wilma. Sedan var det bara att åka hem igen och ställa till med kalas, men mera om kalaset i nästa inlägg ☺.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0