Sommarens projekt

Fastän tid är en bristvara så har jag ändå hunnit damma och tvätta av ett gammalt skåp och en gammal säng. Tanken är att sängen ska bli Wilmas nästa säng. Sängen har förvarats på uthusvinden i 10 år. Före det, då vi köpte huset, stod den bland allt annat bråte på vinden i huset. Så den var minst sagt dammig och smutsig. Ska låta den vara som den är, tycker ådringsmålningen är fin. Dessutom skulle man förstöra den om man skulle måla den.


Sängen består av tre delar, det är alltså en utdragbar säng. Har ännu inte mätt hur lång den blir, men skulle tippa på ca 170 lång. Innan någon kan sova i den måste vi köpa en passlig madrass också. Förhoppningsvis kan hon börja sova i den nångång i höst.

Ett skåp har också kommit sig ner från uthusvinden. Det har varit ner förut, för några år sedan. Då slipade jag en av dörrarna. Mer än så blev det inte då. Skåpet åkte upp på vinden igen innan jag hann göra något mer åt det. 


Det ska alltså vara två glasdörrar på skåpet. Måste dock skaffa nytt glas till den ena dörren då det är dit satt en träskiva istället. Det här skåpet stod i en skrubb under den gamla trappan då vi köpte huset. Före det har det säkert funnits någon annan del till det, men nu återstår bara denna. Har ännu inte bestämt var skåpet ska stå, men förvaring får man aldrig för mycket av ☺. Det här skåpet ska nog målas, måste fundera lite över färgen ännu.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0