Nedräkning inför semestern och de senaste dagarna

Nu börjar nedräkningen inför min semester. Jobbar nu 6 dagar i sträck, sedan får jag ledigt på onsdag morgon klockan 8. Har 4 lediga dagar, sen börjar semestern från och med 10.8. Det börjar nog kännas som att det är dags nu. Alla andra har ju redan haft semester. 
 
Johnny började jobba igen i måndags. Wilma och jag har egentligen gjort en hel del annat än bara varit hemma denna vecka. I måndags åkte vi via fyra olika ställen och hämtade saker som jag köpt på facebook loppis, bl.a. några Sylvanian families figurer, två familjer. Den ena familjen lade jag dock i presentskåpet, så hon får den kanske till jul. Då vi nu för en gångs skull var i Västervik och hämtade en sak, så åkte vi till Wilmas mommo och moffa. Lekte lite och blev bjudna på lunch. Innan vi åkte hem svängde vi in och pratade lite med mammas kusin Inger som blev glad att se oss. 
 
 
Lite hallon har jag också hunnit plocka bakom uthuset. Inga mängder, men får fylla på koppen vartefter då resten mognar. 
 
 
Där emellan har vi lekt lite i lekstugan, mest varje dag.
 
 
Några promenader har det blivit. En dag gick vi 1 timme utan att Wilma somnade. Bra med lite motion, hehe.
 
 
En sväng på loppis och lekparksbesök blev det i onsdags. På kvällen var min kompis Johanna hit. Roligt att träffa dig och lycka till då det väl är dags. Hon hade en månad kvar till Bf. Wilma blev lite sur då hon skulle fara hem, hon skulle ju leka mera med henne.
 
 
Igår hade vi besök av Wilmas kompis Enya samt hennes mamma och lillasyster. Det var bra att Wilma fick någon att leka med då vädret var så grått. Det blev dock bättre väder och vi har ute en sväng också innan det blev sovdags. 
 
Känns konstigt att inte ha några större planer för semestern. Vi har ju redan varit på vår sommarresa. Kan förstås hända att vi far iväg på någon kort dagsresa, men vi får se. Jag skulle ju gärna vilja fara till Björneborg och gå på loppis, de har ju så bra loppisar där, men det är bara mina fantasier. Kan hända Wilma och jag tar oss en tur till Seinäjoki om vi får tråkigt nån dag. Helst skulle jag förstås vilja vara på Lillö, så får se om vi alls hinner vara hemma, hehe. Allt beror ju på vädret. 
 
Nu har jag alltså 5 arbetsskift kvar, nedräkning påbörjat...☺.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, det var så trevligt att komma och leka med er. Hoppas det gick fort om sen efteråt och hon blev glad igen.

2020-08-01 @ 23:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0