Smurfar och Ideapark

I lördags åkte vi till stan och träffade smurfarna. Smurfarna dansade till några låtar och så fick man ta foto tillsammans med dem. Trodde först att Wilma skulle vara rädd för dem, men icke. Hon ville gärna ge "aha" åt dem så vi kramade om dem båda två.
 
 
Sedan fyndade vi Pippi kläder på Hm innan vi åkte till Stenhaga och lunchade på Foodz. Gott var det!
 
 
Igår styrde vi kosan mot Seinäjoki istället. Vi hade siktet inställt på Ideapark. Har inte hunnit vara dit sedan de öppnat. Var ju bara där utanför innan de öppnade i november. Vi hade dock inte kollat öppethållningstiderna före vi for, så vi var där alltför tidigt. Inte ens loppisarna hade öppnat, men då vi körde av och ann så hann loppisarna öppna till sist. Gick igenom Ykköskirppis, fyndade några små saker. Hade tänkt luncha vid Ideapark, men blev Abc istället då vi inte kunde vänta med mat till 12. Buffén vid Abc var dock ingen höjdare denna gång, men mätt blev man. Då vi lunchat klart hade Ideapark öppnat, så då åkte vi dit. 
 
 
Det var hög tid för Wilma att sova så tanken var att vi skulle gå omkring inne i butikerna och hon skulle somna. Ja det var lättare sagt än gjort. Hon ville inte sova och tänderna irriterade henne säkert. Hon var inte på sitt bästa humör. Vi gick runt och runt. Hon fick sedan springa av sig inne på Citymarket, men hon var nog trött. Fick klä på henne och ta en promenad runt hela Ideapark området utomhus istället. Det blev en promenad på 2,5 km och till sist somnade hon. Visst var hela Ideapark huset stort, med många butiker och restauranger, men egentligen finns ju de flesta av butikerna och restaurangerna i Vasa också. Så jag blev inte så imponerad. Johnny köpte en skjorta och så köpte vi varsin donits på Arnolds. Det var typ allt. Sedan vandrade jag och Wilma iväg till Sopuraha medan Johnny tog bilen dit. Wilma vaknade under tiden, men bra så, hon hade sovit 1,5 timme så helt okej. Hon vaknade säkert av att vi kom ut i den kalla luften. Vi shoppade lite till innan vi åkte hem igen. I bilen blev det Pippi och Bolibompa draken som underhållning.
 
En bra helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0