En helg i januari

I fredags blev vi bjudna på mat hos Johnnys morbror och fru. Tack för den goda maten! Wilma hittade många roliga saker att leka med, bl.a några halsband. Lite senare fick hon sällskap av Johnnys kusins barn Rebecka. Wilma var dock förkyld ännu och inte på sitt bästa humör då klockan blev mycket. Säkerligen hade hon feber också för hon kändes varm, men det går inte att mäta feber på den lilla busen då hon springer undan ☺.
 
 
På lördagen gjorde vi inte mycket, var mest hemma, På söndagen vaknade vi till ett fint vinterlandskap. Det hade kommit ganska mycket snö under natten. Vi passade på att gå ut på förmiddagen. Wilma åkte lite pulka och jag skottade gården.
 
 
Efter utevistelsen blev det lite bråttom att komma oss iväg till Tesses Café. Där var alla redan samlade för att fira Johnnys föräldrars bröllopsdag. Vi blev bjudna på trerätters vid Tesses. Riktigt gott. Wilma hade med sig egen mat, men det gick inte ner så mycket av den. Istället åt hon majs och någon franskis från min tallrik. Till efterrätt fick hon en tallrik med grädde, men hon åt förstås inte upp allt ☺.
 
 
Det blev förstås ganska länge för en liten en att sitta stilla, så vi hade med underhållning i form av Pippi på datorn. Var bra att ha med! Efter maten åkte vi hem via och Johnny gick ut och gå med Wilma till Målarbackan. Jag hoppade i bilen igen och åkte till samma ställe. Det fina vädret fortsatte hela dagen tills det blev mörkt. Vi åkte hem igen först på kvällen då vi ätit tårta, druckit kaffe och skrattat en hel del.
 
 
Trots förkylningarna som härjar här i huset blev det en bra helg. Nu hoppas vi att vi snart slipper hostan och snuvan, men något babysim blir det nog inte imorgon heller.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0