Den senaste veckan och mera förkylning

Tycker det är fredag och måndag hela tiden. Jag hänger inte med. Här hemma är det fullt upp. Likaså på jobbet. Där emellan försöker jag hinna till gymmet någon dag också. För tillfället blir det en till två gånger i veckan. Skulle vilja hinna med åtminstone tre gånger, men det är lite svårt att hinna med det.
 
 
Vi är redan inne i mitten av januari, men vintervädret lyser med sin frånvaro. Lite rimfrost på marken idag, men ingen snö. Förkylningarna avlöser varandra här i huset. Först blev jag förkyld i början av december, eller var det i november redan, minns inte. Sedan var jag förkyld hela december. För någon vecka sedan blev Johnny förkyld och det är han ännu. Den här veckan var det Wilmas tur. Får se det positivt och tänka att hon åtminstone inte blev sjuk till jul, men det skulle nog ha varit konstigt om hon klarat sig helt från snuvan och hostan. Igår åt hon knappt någonting, så vi kämpar på med ätandet. Idag åt hon dock bättre vid lunch så får hoppas det går mot det bättre. I några dagar har man inte fått mata henne, hon ska äta själv, dock med händerna, så är maten mosad så går det inte ner 😃. Inte roligt då man vet hur stockad jag själv var i halsen, jag kunde ju åtminstone spotta ut slemmet och spola näsan. Idag kände jag att jag kanske är påväg att få sjuttioelfte förkylningen denna vinter, men hoppas på en lindrig variant. 
 
 
Jag har jobbat många kvällar och nätter. Slutade jobbet 8 igår morse, nästa arbetsdag är först på tisdag. Inatt har jag sovit som en stock, jag var tydligen trött. Före jag gick och sova igår kväll somnade jag fem gånger i soffan. Var kanske ett tecken på att jag var lite trött ändå.  Måste se om gårdagens Farmen då jag inte hade en aning om vad som hänt i avsnittet ☺.
 
Igår var vi faktiskt ute en stund ändå. Bäst att passa på då det var ljust och inte regnade. Så värst mycket fanns det inte att göra. Men vi gick runt huset samt kollade på traktorn i uthuset och på bilarna som körde förbi.
 
 
På kvällen kände jag för en tur på Combo så då blev det så. Efteråt blev det välbehövlig veckohandling efter att ha haft en vecka då vi handlat lite en dag och lite till nästa dag. På loppis hittade jag bl.a. dessa fina byxor i storlek 98 åt Wilma ❤.
 
 
Ikväll är vi bjuda till Johnnys morbror och fru, men morgondagen tar vi som den kommer.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0