Julafton 2020

Julafton började även detta år med jobb för min del. Hade räknat med att få vara ledig i år då jag jobbade ifjol, men icke. Fick dock förkortat dagen till kl.13 istället för kl.15, så det var ju bra 🙂.


Efter jobbet åkte jag och hämtade mamma och pappa från Stenhaga och sen åkte vi vidare till begravningsplan i Malax och i Vasa. 



Efter en kortare versionen av "Den stora julvandringen" for jag hem. Wilma var hos fammo och faffa så Johnny skulle få kocka och på i köket. Wilma kom hem då Kalle Anka började, så då satt vi en stund och såg på det. Lite senare kom Tommy och Johnnys föräldrar igen. Maten blev färdig lite före 18. Gott var det. Johnny hade kämpat på i köket hela dagen och till och med bakat eget bröd.




Sen kom jultomten. Med sig hade han många paket. Wilma drunknade nästan i pakethögen. Vi hade tydligen alla varit snälla.


Wilma blev snabbt trött, hon hade bara sovit nån minut på dagen och dessutom haft hård mage. Men såklart ville hon först inte till sängen. Först skulle faffa läsa men sen dög det bara med mamma 🙂. Klockan 22 somnade hon. Den tiden for gästerna hem och vi såg en stund på tv. Jag skulle dock på jobb till klockan 7 följande morgon så kunde inte se på tv hela natten. 

En bra julafton blev det och tack för alla fina julklappar 🎁.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0