Några loppisfynd

Just nu är jag på jakt efter vinterkläder åt Wilma. Hon börjar ju dagis (ej heltid), den 1.9 så då borde hon ha en massa extra kläder att ta med dit. Var via Combo en dag hon och jag och fyndade en hel del. Dock inga gummistövlar, men det finns ju nya i butiken också. Är så svårt med storlekarna. Stövlar ska ju vara stora, men ändå.


Hittade två regnrockar (ofodrade). En 98 och en 104. Det behövde hon verkligen. Har bara en fodrad från förut. En vinterhalare storlek 98 köpte vi också. Lite nött på knäna, men inga hål. Tänkte ha den som dagishalare. Måste bara hitta någon till. Vill helst inte köpa ny då jag ej vet hur länge hon kan ha den. Hon borde ju inte växa lika mycket som förut nu, men man vet inte. Är 98 månne för smått efter julen/vårvintern, det är frågan.

En UV mössa för 2€ hittade Wilma. Med Mimmi förstås. Var 2-4 års storlek så den är lite stor ännu, men bara bra det så kan hon ha den nästa sommar ☺.

En läderjacka storlek 104 samt en större Mimmi t-shirt fyndade vi också. Tyckte läderjackan såg så tuff ut. Får bara se om hon vill använda den sen.

En mycket lyckad loppisdag.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0